Bedrijfsuitjes in en om Amersfoort: fun 4 all!

Geef je bedrijfsuitje een nieuw, ludiek en avontuurlijk tintje! Want bij Step Events huur je trendy, soepel lopende steps. En kun je óók een keuze maken uit een van de onderstaande suggesties

VANWEGE PERSONEELSTEKORTEN ZIJN DE ARRANGEMENTEN IN BEPERKT MATE TE BOEKEN.

bedrijfsuitje in Amersfoort
Steppen met het hele bedrijf
VOLOP MOGELIJKHEDEN

Gaat je voorkeur tijdens bedrijfsuitjes uit naar een spannende puzzeltocht? Kies dan voor de nieuwe puzzelroute. Anderzijds, proef je liever nieuwe, verrassende gerechten vergezeld van mooie wijnen? Overweeg dan eens het Steppen-en-Dineren arrangement. 

Tenzij je meer geniet van de buitenlucht? Ga dan met ons de bossen van de Soeterduinen  in, een uniek natuurgebied en één van de grootste zandverstuivingen in Nederland. Of wil je genieten van de sfeervolle binnenstad en daarna een gezellige barbecue

Of hou je het liever simpel met een steptocht door de binnenstad, gebruikmakend van één van de mooie routes. Reserveer dan snel op onze reserveringspagina

 

 

 

bedrijfsuitje varen op de Eem
Gezellig varen

SUGGESTIE 1. Vaar-verwenarrangement

Één van de alleraantrekkelijkste bedrijfsuitjes! Combineer een sportieve steptocht door de binnenstad van Amersfoort met een heerlijke, luxe picknick aan boord van je eigen sloep.

Ludieke steptocht

Dit is een ideale combi! Want je start met een ludieke steptour door het historische centrum van Amersfoort. Zo gaat jouw gezelschap eerst lekker bewegen en genieten van de prachtige, oude binnenstad. Vervolgens is het ontspannen aan boord van de luxe sloepen van Aan Het Roer.

Ideaal teamuitje
Je vaart over één mooiste, maar onbekende rivieren in Nederland. Daarmee genietend van de afwisseling, de rust, de natuur en groene uitzichten. Maak onderweg een tussenstop en geniet van een heerlijke picknick (uitgebreide en luxe lunch!). Tenslotte, aan het einde van deze bedrijfsuitjes kom je voldaan terug in de gezellige Eemhaven. Tijd voor een terrasje!

Programma bedrijfsuitjes (tijden kunnen gewijzigd worden):

  • 10:30 – 12:30. Eerst een tocht per sportstep door de historische binnenstad van Amersfoort
  • 13:00 – 17:30. Dan zelf varen in luxe sloep op de rivier de Eem en het Eemmeer
  • Uitgebreide picknick aan boord van de sloep of leg aan langs de Eem
  • 18:30 – 21:30. Eventueel uit te breiden met een afsluitende borrel of diner (bel ons gerust voor de beste restaurants!)

Vanaf € 49,95 per persoon (inclusief huur sloep en buitengewoon goed gevulde picknickmand). De prijs is afhankelijk van het aantal personen aan boord. Reserveren?

dagje uit in Amersfoort
Mooi weer om te steppen!
gezellige terrasjes in de binnenstad van Amersfoort
De gezellige terrasjes op het Lievevrouwenplein

SUGGESTIE 2. Keistad all-in ervaring

Wil je een totaalervaring van één van de mooiste maar onontdekte pareltjes van midden-Nederland? Genieten van één van de meest complete bedrijfsuitjes?

Koffie met gebak bij ontvangst
Dan start je bij The Corner met één van de vele soorten koffie of thee de gastheer serveert. Met Hollands of exotisch gebak naar keuze. Daarna verkennen we de schilderachtige muurhuizen, de sfeervolle pleinen en nostalgische grachten op de luxe sportstep.

Een van de meest uitgebreide bedrijfsuitjes!
Vervolgens arriveren we op de gezellige Lieve Vrouwenplein. Tijd voor een luxe lunch bij het sfeervolle Kannetje! Aansluitend een tocht per boot (met gids) om de historische binnenstad vanuit een geheel ander perspectief te bewonderen. Daarna de dag in ongedwongen sfeer afsluiten met een feestelijke borrel en barbecue in de gezellige  binnentuin van bistro ’t Kannetje (of de 4 Broers). Kijk hier voor de details van de BBQ. Zeer veelzijdig en daardoor een van de populairste bedrijfsuitjes!

11:00 – 11.30 uur: Koffie of thee met gebak naar keuze bij The Corner
11:30 – 13:30 uur: Ludieke steptocht, desgewenst met spannende puzzelopdrachten.
13:30 – 14:30 uur: Luxe lunch bij het gezellige Kannetje.
15.00 – 16.00 uur: Rondvaart door de grachten met een gids van de Waterlijn.
16:30 – 17:30 uur: Drankje op één van de sfeervolle terrasjes (eigen rekening).
18.00 – 21.00 uur: BBQ (3 uur – evt. + uitloop) Binnentuin van ’t Kannetje. Kijk hier voor de details. Ten slotte: ga lekker de binnenstad in en geniet na op één van de vele terrasjes.

IN BEPERKTE MATE TE BOEKEN IVM PERSONEELTEKORTEN IN DE HORECA

Step huren in het centrum van Amersfoort?