Bedrijfsuitjes in en om Amersfoort: fun gegarandeerd 4 all

Geef uw bedrijfsuitje een nieuw, ludiek en avontuurlijk tintje! Want bij Step Events huurt u trendy, soepel lopende steps. En nu kunt óók een keuze maken uit een hele reeks zorgvuldig samengestelde arrangementen. 

bedrijfsuitje in Amersfoort
Steppen met het hele bedrijf

Gaat uw voorkeur tijdens bedrijfsuitjes uit naar een spannende puzzeltocht? Kies dan voor de nieuwe puzzelroute. Anderzijds, proeft u liever nieuwe, verrassende gerechten vergezeld van mooie wijnen? Overweeg dan eens het Steppen-en-Dineren arrangement. Tenzij u meer geniet van de buitenlucht? Ga dan met ons de bossen in. Of wilt u genieten van de sfeervolle binnenstad en daarna een gezellige barbecue?

Speciaal voor u hebben we een aantal bedrijfsuitjes samengesteld. Maar maatwerk is natuurlijk ook mogelijk. Stuur ons een mail met al uw wensen of bel voor alle mogelijkheden. 

bedrijfsuitje varen op de Eem
Gezellig varen

1. Vaar-verwenarrangement

Één van de alleraantrekkelijkste bedrijfsuitjes! Combineer een sportieve steptocht door de binnenstad van Amersfoort met een heerlijke, luxe picknick aan boord van uw eigen sloep.

Ludieke steptocht

Dit is een ideale combi! Want u start met een ludieke steptour door het historische centrum van Amersfoort. Zo gaat uw gezelschap eerst lekker bewegen en genieten van de prachtige, oude binnenstad. Vervolgens is het ontspannen aan boord van de luxe sloepen van Aan Het Roer.

Ideaal teamuitje
U vaart over één mooiste, maar onbekende rivieren in Nederland. Daarmee genietend van de afwisseling, de rust, de natuur en groene uitzichten. Maak onderweg een tussenstop en geniet van een heerlijke picknick (uitgebreide en luxe lunch!). Tenslotte, aan het einde van deze bedrijfsuitjes komt u voldaan terug in de gezellige Eemhaven. Tijd voor een terrasje!

Programma bedrijfsuitjes (tijden kunnen gewijzigd worden):

  • 10:30 – 12:30. Eerst een tocht per sportstep door de historische binnenstad van Amersfoort
  • 13:00 – 17:30. Dan zelf varen in luxe sloep op de rivier de Eem en het Eemmeer
  • Uitgebreide picknick aan boord van de sloep of leg aan langs de Eem
  • 18:30 – 21:30. Eventueel uit te breiden met een afsluitende borrel of diner (bel ons gerust voor de beste restaurants!)

Vanaf € 49,95 per persoon (inclusief huur sloep en buitengewoon goed gevulde picknickmand). De prijs is afhankelijk van het aantal personen aan boord. Reserveren?

dagje uit in Amersfoort
Mooi weer om te steppen!
gezellige terrasjes in de binnenstad van Amersfoort
De gezellige terrasjes op het Lievevrouwenplein

2. Keistad all-in ervaring

Wilt u met uw personeel een totaalervaring van één van de mooiste maar onontdekte pareltjes van midden-Nederland? Genieten van één van de meest complete bedrijfsuitjes?

Koffie met gebak bij ontvangst
Dan start u bij The Corner met één van de vele soorten koffie of thee uw gastheer serveert. Met Hollands of exotisch gebak naar keuze. Daarna verkennen we de schilderachtige muurhuizen, de sfeervolle pleinen en nostalgische grachten op de luxe sportstep.

Een van de meest uitgebreide bedrijfsuitjes!
Vervolgens arriveren we op de gezellige Groenmarkt. Tijd voor een luxe lunch bij het sfeervolle Queens! Aansluitend een tocht per boot (met gids) om de historische binnenstad vanuit een geheel ander perspectief te bewonderen. Daarna de dag in ongedwongen sfeer afsluiten met een feestelijke borrel en barbecue in de gezellige  binnentuin van bistro ’t Kannetje (of de 4 Broers). Kijk hier voor de details van de BBQ. Zeer veelzijdig en daardoor een van de populairste bedrijfsuitjes!

11:00 – 11.30 uur: Koffie of thee met gebak naar keuze bij The Corner
11:30 – 13:30 uur: Ludieke steptocht, desgewenst met spannende puzzelopdrachten.
13:30 – 14:30 uur: Luxe lunch bij het gezellige Queens of ‘t Kannetje.
15.00 – 16.00 uur: Rondvaart door de grachten met een gids van de Waterlijn.
16:30 – 17:30 uur: Drankje op één van de sfeervolle terrasjes (eigen rekening).
18.00 – 21.00 uur: BBQ (3 uur – evt. + uitloop) Binnentuin van ’t Kannetje. Kijk hier voor de details. Ten slotte: ga lekker in de binnenstad en geniet na op één van de vele terrasjes.

Prijs per persoon: € 79,95. Minimaal 10 personen.

Interesse? Reserveer hier.

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Step huren in het centrum van Amersfoort?