Steppen en genieten … in Amersfoort

Steppen door de verrassende binnenstad is al een belevenis op zichzelf.  Maar het is ook prima te combineren met tal van andere activiteiten. Zoals genieten van een terrasje, varen door de grachten, bier proeven in een ambachtelijke brouwerij, een High Tea bij Queens of een barbecue op het Lieve Vrouwenplein.

steppen en genieten in historische binnenstad Amersfoort met teamuitje
Wit wijntje!

Steppen en genieten in Amersfoort

Hiervoor hebben we een lijst van leukste combinaties voor je op een rij gezet onder “Steppen en…” in de menubalk. De meest populaire is wel “steppen en dineren“, een lekker actieve middag tegen een prachtig decor. Gevolgd door een 3-gangen diner en dat alles voor slechts € 42,95. Maar, voor elke combi geldt: het is steppen en genieten.

Ook de combi “steppen en bbq” is een topper. Met “steppen en high tea” op een goede derde plaats. Interesse? Reserveer tijdig, want de belangstelling is groot en het aantal plaatsen beperkt.  

LET OP! DOOR PERSONEELSGEBREK IN DE HORECA KUNNEN VEEL UITJES GEEN DOORGANG VINDEN. 

steps langs de gezellige terrasjes in Amersfoort
Steppen langs terrassen

Of liever een compleet verzorgd dagje uit?

Steppen en genieten kan op allerlei manieren. Wil je liever met zijn allen een spannende puzzeltocht doen? Of varen over één van de mooiste rivieren in Nederland? De op twee na hoogste toren van Nederland beklimmen? Want in Amersfoort kan het allemaal. De binnenstad is een onontdekte parel, niet te groot en nog lekker rustig. Kijk ook even onder “Dagje uit” voor nog meer mogelijkheden!

Wil je meer weten over de steps die wij verhuren? Interesse in steppen als sport? Op zoek naar een goed alternatief voor hardlopen? Bezoek dan even onze webshop.

Bel 06-11516840 voor nóg meer mogelijkheden om te steppen en genieten of een compleet dagje uit.

Step huren in het centrum van Amersfoort?