Steppen en dineren

Bistro 't Kannetje

Bourgondisch genieten bij bistro ’t Kannetje.

Steppen en dineren

Steppen en dineren is een geweldige combinatie, want je gaat eerst lekker actief bewegen in een historische binnenstad. En dan lekker relaxen en genieten van een uitstekend diner. Een drie-gangen diner wel te verstaan, waardoor er voldoende keuzemogelijkheden voor iedereen zijn.

Gezelligste Plein

Onderweg kom je al langs ’t Kannetje op het gezelligste plein van Amersfoort. Kan je vast voor genieten van een smulfestijn. Wel eerst even de rest van de prachtige route afmaken. Want dan staat er een goed glas wijn voor je klaar bij de open haard in een sfeervolle entourage.

Bourgondische keuken

steppen is fun

Je komt langs de mooiste plekjes.

Bistro ’t Kannetje heeft een uitstekende Bourgondische keuken. Waarvan de menukaart elke drie maanden wordt aangepast. Voor het “Steppen en dineren” arrangement worden verfijnde dagmenu’s en specialiteiten aangeboden in de bovenzaal. Deze is uitstekend geschikt voor partijen en buffetten. Step eerst door één van de mooiste historische binnensteden en geniet daarna van de kookkunsten van de koks van ’t Kannetje.

Steppen inclusief het keuzemenu 1: € 37,95 p.p., inclusief een heerlijk glas wijn bij ontvangst naast de open haard of op het gezellige terras. Bekijk vast het menu voor alle heerlijke gerechten. Let op: tijdig reserveren is noodzakelijk voor dit extreem populaire arrangement!

Voorbeeld tijdschema:

15:00 uur start steptocht
17:00 uur inleveren steps
17:15 uur aperitiefje op het gezelligste plein van Amersfoort (eigen rekening)
18:00 uur ontvangst met glas wijn bij ’t Kannetje. Aansluitend diner.

U heeft een ruime keuze uit de menukaart van ’t Kannetje:  https://www.hetkannetje.nl/groepen/

Terug