Steppen en bier proeven

Steppen en bier proeven met rondleiding!

de drie ringen brouwerij16
Straks een biertje?

Je legt per step een prachtige route af langs alle plaatsen waar vroeger brouwerijen waren, compleet met afbeeldingen van vroeger. Hoe zagen de brouwerijen er in de loop der eeuwen uit? Wat dronk het gewone volk? Wat nam de adel tot zich?

Op al die vragen krijgt u een boeiend antwoord. Tijdens uw bierontdekkingstocht en een rondleiding in de brouwerij “De drie ringen”, (beter bekend als Steppen en bier proeven) valt veel te genieten. 

De Drie ringen is  een oergezellige ambachtelijke brouwerij waar uitsluitend heerlijke speciaalbiertjes gebrouwen worden. Tijdens de fascinerende rondleiding leer je er alles over!

Tijdschema voor steppen en bier proeven (voorbeeld)

  • 13:00 – Vertrek op de step door de binnenstad. Routebeschrijving en uitleg over gebouwen, geschiedenis en dergelijke op papier. Onderweg tijd voor  een speciaal biertje van de tap in één van de oudste café ’s van Amersfoort.
  • 15:00 – Vertrek vanaf de Oliesteeg langs de singels naar “De drie ringen”.
  • 15:15 – Rondleiding door ambachtelijke brouwerij “De drie ringen”, inclusief proeverij van 2 speciale bieren.
  • 16:30 – Naar een terrasje op één van de gezellige pleinen.
Steppen en bier proeven
Speciaal biertje!

Prijsindicatie: 29,- pp bij een minimum aantal van 10 personen, excl. biertje in één van de oudste café ‘s. LET OP!  Dit is een populair uitje, tijdig reserveren (hier) is zeer aan te bevelen. Op zaterdag zijn er geen rondleidingen, maar het is wel mogelijk op eigen gelegenheid een proeverij te doen.

Op de hoogte blijven van kortingsacties? Volg ons dan op Facebook!

Step huren in het centrum van Amersfoort?