Step huren in Amersfoort: geweldig leuk, 3 routes.

De step is de beste garantie voor een heerlijke dagje uit. En, Amersfoort is de ideale stad om op de step te ontdekken. Want centraal gelegen, niet té toeristisch, maar wel érg gezellig en een historisch juweeltje. Met de step heb je hét ideale verbindingsmiddel tussen theaters, restaurants, café‘s en parken. In formeer snel: 06-11516840. 

step huren
Ontdek de mooie monumenten

Fietsen verboden, steppen niet

Nu is fietsen veelal verboden, parkeren duur, maar een step huren in Amersfoort is de leukste manier om de stad te ontdekken en je komt overal. Zelfs op de mooiste plekjes en op de gezelligste terrasjes. Want, voor de wet ben je voetganger en door het lagere tempo geniet je meer van de grachten, pleinen (terrasjes!) en de geschiedenis van Amersfoort.

3 prachtige routes

Als je een step gaat huren in Amersfoort, zijn er 3 routes om uit te kiezen: de binnenstad zelf, één door het aantrekkelijke singelpark én een sportieve route naar de Soesterduinen. Kijk hier voor de routes. Let op: route 2 is dé coole route voor een spannend verjaardagsfeest!

fun met een familiedag in Amersfoort.
Superleuk: introductiedag in oud Amersfoort

Step huren in Amersfoort? Aanbevolen door de VVV!

De prijs voor stepverhuur is € 12,50 pp inclusief kaarthouders en routebeschrijving. Ook de VVV Amersfoort beveelt het step huren aan! Want het is de leukste en makkelijkste manier om één van de mooiste, oude binnensteden in Nederland te ontdekken.

Combineren met andere funactiviteiten.

Bovendien is het huren van steps uitstekend te combineren met varen in een luxe sloep op de Eem, chillen in een cool café, een barbecue aan het water of een high tea in de buitenlucht. Tips nodig? Bel ons gerust. 06-11516840. Ook voor evenementen en aanvullende mogelijkheden. 

Een dagje uit op de step is met name geschikt voor bedrijfsuitjes, familiefeesten, verjaardagen en vrijgezellenfeestjes. Ook scholen maken veel gebruik van de step voor introductiedagen.

Om te reserveren mail of bel 06 11516840

* Minimum leeftijd 18 jaar en minimaal 2 uur. 

 

Step huren in het centrum van Amersfoort?