Steppen en High Tea: een zoet genot

De Corner: in een sfeervol pand in hartje Amersfoort is het begin- of eindpunt van een unieke combinatie: steppen en High Tea!

High Tea tijdens familiefeest
Heerlijke High Tea, heerlijke sfeer

Voor het arrangement “steppen en high tea” vertrekt u eerst voor een prachtige tocht door de schitterende binnenstad van Amersfoort met zijn ongeschonden grachten en pleinen. Daartoe kunt u kiezen uit 3 prachtige routes. Vervolgens is het na 2 uurtjes (matige) inspanning goed toeven bij de Corner met een originele High Tea. Dit arrangement is aantrekkelijk, zowel voor kleine als middelgrote groepen. Dus, om te reserveren ga naar contact.

BOEK NU EN WEET ZEKER DAT UW ARRANGEMENT DOORGAAT IN HET VOORJAAR!

High Tea in Amersfoort
Prachtige tafel met allerlei lekkernijen

Waaruit bestaat de High Tea?

De High Tea bestaat uit finger sandwiches, scones met jam en clotted cream, en diverse zoetigheden zoals taartjes en cakes. Alle hapjes passen tussen duim en vinger. Bij het steppen en high tea serveert The Corner de gerechten van hartig naar zoet, zodat je de smaken rustig opbouwt. 

Scones zitten qua structuur en smaak tussen brood en cake in en vormen daarom een goede overgang tussen de hartige en zoete gerechten. De scones worden bij voorkeur warm en vers gebakken geserveerd. The Corner serveert de gerechten op een etagère en de sandwiches liggen onder, de scones in het midden en de zoetigheden boven. Men eet dus ‘van onder naar boven’.

Genieten van een luxe High Tea
Taart!

Tijdschema voor steppen en High Tea

Tijdschema (voorbeeld):
11:00 – Vertrek vanuit de gezellige Oliesteeg. Tocht door historisch Amersfoort. Routebeschrijving en uitleg geschiedenis op papier.

13:00 – Einde steptocht. Aankomst bij de Corner (inderdaad: op de hoek) voor een unieke High Tea.

14:30 – Einde High Tea. Daarna nog even  relaxen op een van de vele terrasjes in de binnenstad. Tijd om de stad in te duiken, te shoppen, museum bezoeken en om 17:00 naar één van de gezellige pleinen.

Lekkere sandwiches
En vurrukkulukke sandwiches

Prijs: slechts € 39,95  pp, inclusief stephuur, route, kaarten, e.d. bij een minimum aantal van 4 personen. Maar andere tijden zijn mogelijk in overleg. Voor grotere groepen maken we graag een offerte!

Let op! Dit voorjaar weer te boeken. kijk op Facebook voor de laatste info! Mail [email protected] of bel 06-11516840.4

Step huren in het centrum van Amersfoort?