Steppen en barbecue, ludiek uitje in prachtig Amersfoort

Een van de populairste uitjes in een van de mooiste binnensteden van Nederland. Steppen en barbecue is actief genieten en passief verpozen: Want eerst maak je een tocht naar keuze op één van onze soepellopende sportsteps. Vervolgens doe je onderweg een terrasje of je onderneemt één van de vele activiteiten die Amersfoort te bieden heeft.

Steppen en Barbecue tijdens familiefeest
Voor u gegrild in de Green Egg

Steppen en barbecue in prachtig Amersfoort

Heerlijk verpozen op het meest sfeervolle plein en genieten van de bijzondere sfeer bij ’t Kannetje. Daarna kan je genieten van een heerlijke barbecue met uitmuntend vlees én vis. Vergezeld door verse salades.

Vlees grillen en dineren doe je aan je eigen tafel op een gereserveerde plek in de knusse binnenplaats van restaurant De Vier Broers. En, zoals gezegd, de sfeer is relaxed en ongedwongen.

WEES ZEKER VAN EEN TAFEL. RESERVEER NU VOOR KOMEND VOORJAAR!

steppen en genieten in historische binnenstad Amersfoort met teamuitje
Aperitiefje vooraf?
dagje uit in Amersfoort
Een van de best bewaard gebleven binnensteden.....

Genieten van een ludiek uitje op het gezelligste plein van Amersfoort

Ontdek de charme van een barbecue, zonder zelf alle voorbereidingen te hoeven treffen. Want, het is lekker genieten van een mals gebraden stukje vlees in de binnentuin of op het terras van één van de meest sfeervolle restaurants van Amersfoort: De Vier Broers. Jullie eigen kok maakt voor dit uitje gebruik van de green egg’s, een keramieken barbecue die het meest malse, geroosterde vlees voortbrengt.

Voorbeeld van een tijdschema voor steppen en barbecue:
15:00 – Vertrek vanaf de Oliesteeg (voor gratis parkeren, zie “contact”), daarna route volgen van 2 uur door één van de mooiste en best bewaard gebleven binnensteden van Nederland.
17:00 – Ontvangst bij De Vier Broers. Neem lekker een aperitiefje of een ijskoud biertje.
18:00 – Start van de barbecue.
20:00 – Einde. Tijd om de gezellige terrasjes van het oude centrum op te zoeken!

Prijsindicatie voor dit populaire uitje: slechts € 49,95 pp bij een minimum aantal van 10 personen. Klik hier om (alleen) steps te reserveren of MAIL voor een reservering  voor steppen en BBQ met [email protected]!

Bij het arrangement steppen en barbecue krijg je per persoon gemiddeld 1 stuk vis (zalm) en 3 stuks vlees (kipsaté, spare ribs, Black Angus). Daarnaast onbeperkt groene salade, aardappelsalade, brood en verschillende sauzen. En natuurlijk frietjes en Turks brood! Prijs is exclusief drankjes. 

Ten slotte, wil je weten welke fijne, soepel rollende steps wij voor je hebben klaar staan? Kijk dan even hier.

 

Step huren in het centrum van Amersfoort?