Ontdek Amersfoort met een deskundige gids

Amersfoort wordt nog boeiender als haar historie tot leven komt. In samenwerking met Amersfoortse Gidsen geniet u van een unieke rondleiding. Dus, ontdek Amersfoort met uw persoonlijke gids. Hij of zij kent de geschiedenis als geen ander en neemt u mee in een reis door de tijd.

Ontdek Amersfoort met een gids stepverhuur
Historische grachtenstelsel

Historische locaties

Want alle historische locaties hebben een verhaal. Denk maar aan het ontstaan van de Muurhuizen, de unieke verdedigingswerken met haar zorgvuldig gerestaureerde poorten. Of het in volledig originele staat verkerende grachtenstelsel, uniek in Nederland. 

 

Ga op pelgrimstocht

Ook op religieus gebied is Amersfoort bijzonder. Eeuwenlang kwamen pelgrims er, op zoek naar genezing of genade. Anderen kwamen voor zaken, want hier vond je de beste brouwerijen en tabaksteelt. Beroemde personen als Van Oldenbarnevelt en Mondriaan lieten hier hun sporen achter. Uw gids maakt uw uitje in Amersfoort tot een onvergetelijke gebeurtenis.

IMG 20161002 085229
Favoriet: de historische binnenstadroute

Ontdek Amersfoort: kies uit meerdere routes

U kunt zelf beslissen welke route uw voorkeur heeft. Kies uit één van de schitterende routes in één van de best bewaard gebleven middeleeuwse vestingsteden van Nederland. Voor een tocht door de tijd van 1,5 uur betaalt u slechts € 120,-. Voor een gezelschap van maximaal 15 personen (exclusief stephuur). Uiteraard kunt u onderweg verpozen op één van de talloze terrasjes die Amersfoort rijk is. Reserveer op tijd, want het aantal gidsen is beperkt en de belangstelling groot!

Op onze Facebook pagina vindt u de laatste nieuwtjes over Amersfoort en speciale aanbiedingen.

Step huren in het centrum van Amersfoort?