Workshop op de step: effectief trainen

Workshops om lekker af te vallen of conditie op bouwen.

Het wordt weer lente. Dus, tijd om heerlijk buiten te sporten. Zo kan je lekker gaan wandelen of fietsen. En, er zijn op veel plaatsen mogelijkheden om een pittige workshop te doen. Maar je kan natuurlijk ook gaan steppen.
slider 11
Steppen is fun!

Workshop steppen

Nu hoor ik je denken steppen? Ja steppen. Want op een step voor volwassenen ben je lekker actief bezig, zonder dat het een belasting is voor je lichaam. Iedereen kan steppen, ook als je een maatje meer hebt. 

Het grote voordeel van steppen is, dat er veel minder belasting op je gewrichten komt dan met bijvoorbeeld hardlopen.

Je wilt graag wat afvallen en weet heus wel hoe dat moet. Maar ja wanneer begin je en hoe hou je het vol. Mag ik echt niets meer behalve een blaadje sla? 

footbike7 2
Snel een betere conditie

Een betere conditie voor iedereen

Tijdens de workshops besteden wij aandacht aan steptechnieken als aanzetten, wisseltechnieken, remmen en de houding. Maar ook effectief trainen, afvallen en verkeersregels komen aan bod.

Extra leuk is het up- en downhill steppen. Deze workshop bestaat uit een toertocht langs de mooiste plekjes in de omgeving.

Fysiopraktijk
Effectieve training

Alternatief voor hardlopen

Deze workshop is inclusief 1x gratis huur steps, stepinstructie en begeleiding. Het is bovendien een gezellig sociaal gebeuren. Daarnaast is steppen een goed alternatief voor hardlopen.

De workshops worden o.a. gehouden in Amersfoort en Ermelo. Informeer naar de tijden en mogelijkheden. Die kunnen tijdens coronatijd afwijken. Je kan ook je gegevens achterlaten bij contact. Wij nemen dan contact met je op. 

Anderzijds, weet je al zeker dat steppen voor jou de ideale duursport is? Neem dan een kijkje in onze gespecialiseerde webshop. Daar vind je uitgebreide informatie, maar ook een uitstekend hulpmiddel bij de keuze van jouw step: de stepwijzer.

Op zoek naar een (sportieve) step?