Info en prijzen

Voor meer informatie over onze prijzen kunt u contact met ons opnemen.

gezellig terras in Amersfoort
Gezelligheid troef!

Steppen is leuk, ludiek en lichtvoetig!

Vóór het huren van de steps, krijg je (naast alle info en prijzen), instructies en een routebeschrijving mét alle toeristische informatie. Er zijn nu 3 routes: waaronder de binnenstad zelf (grachten en pleinen), één door het aantrekkelijke singelpark (sportief en groen). En een sportieve route naar de Soesterduinen. Je start midden in de binnenstad en kunt gratis parkeren (kijk hiervoor onder contact) op loopafstand.

Info en prijzen

Info en prijzen: de prijs per 2 uur bedraagt € 12,50 per persoon, inclusief sloten, kaarthouders, routebeschrijving met een uitgebreide beschrijving van alle bezienswaardigheden.

Alle routes in de binnenstad duren 2 uur; route 3 in het buitengebied duurt 3 -4 uur.
Voor 4 uur: € 17,50; een hele dag: € 25,-.

NIEUW: Als één van de eerste in Nederland verhuren wij LEGALE elektrische steps. De handige en opvouwbare Stapstep leent zich uitstekend voor een geanimeerd dagje uit in één van de mooiste binnensteden in ons land. Je betaalt slechts € 10,- per uur met een minimum van 2 uur. Neem hier vast even een kijkje naar de Stapstep.

De eerste legale elektrische step voor evenementen in Amersfoort
Een fijne manier om de stad te ontdekken.

Huren voor een maand

Maak kennis met steppen als sport en neem een kijkje in onze webshop. Huur een step voor een maand voor maar € 60,- en ontdek hoe je snel een uitstekende conditie opbouwt. Voor meer info en prijzen, mail (sales@sportstep.nl) of bel ons (06-11516840) gerust!

Steppen is niet alleen ludiek en lichtvoetig, maar ook LOW BUDGET!