Steppen en dineren

Steppen en dineren is een geweldige combinatie, want je gaat eerst lekker actief bewegen in een historische binnenstad. En dan lekker relaxen en genieten van een uitstekend diner. Een drie-gangen diner wel te verstaan, waardoor er voldoende keuzemogelijkheden voor iedereen zijn.

Genieten op gezellig terras
Pluk de dag!

Gezelligste plein

Voor dit arrangement start je in de gezellige Oliesteeg, je rijdt relaxed door de prachtige steegjes, langs de grachten oergezellige pleinen. Onderweg kom je al langs ’t Kannetje op het meest sfeervolle plein van Amersfoort. Kan je vast voorgenieten van het smulfestijn dat je te wachten staat. 

Wel eerst even de rest van de mooie route afmaken. Want dan staat er een goed glas wijn voor je klaar bij de open haard in een sfeervolle entourage. Of buiten op het terras als de zon schijnt en de monumentale Lieve Vrouwentoren boven je uit…. torent. 

En… bij goed weer is het mogelijk lekker op het terras te eten. Informeer naar de mogelijkheden.

BOEK NU VOOR HET VOORJAAR EN WEES ZEKER VAN EEN GESLAAGD EVENEMENT!

steppen en genieten in historische binnenstad Amersfoort met teamuitje
Meest sfeervolle plein van Amersfoort

Bourgondische keuken

Bistro ’t Kannetje heeft een uitstekende Bourgondische keuken. Waarvan de menukaart elke drie maanden wordt aangepast. Voor het “Steppen en dineren” arrangement worden verfijnde dagmenu’s en specialiteiten aangeboden in de bovenzaal. Deze is uitstekend geschikt voor partijen en buffetten. Step eerst door één van de mooiste historische binnensteden en geniet daarna van de kookkunsten van de koks van ’t Kannetje.

Steppen inclusief het keuzemenu 1: € 47,95 p.p., inclusief een ontvangst naast de open haard of op het gezellige terras. Bekijk vast het menu voor alle heerlijke gerechten. Let op: tijdig reserveren is noodzakelijk voor dit populaire arrangement!

Tijdschema (voorbeeld) Steppen en dineren

15:00 uur start steptocht
17:00 uur inleveren steps
17:15 uur aperitiefje op het gezelligste plein van Amersfoort (eigen rekening)
18:00 uur ontvangst bij ’t Kannetje. Aansluitend diner.

U heeft een ruime keuze uit de menukaart van ’t Kannetje:  https://www.hetkannetje.nl/groepen/

Step huren in het centrum van Amersfoort?