Ga steppen op je verjaardag: een uniek feest!

Vier je verjaardag op een coole sportstep! Steppen in Amersfoort is top voor elke verjaardag. Step door het spannende singelpark met heuvels, afdalingen en scherpe bochten en speel het letterspelspel in het raadselachtige Randenbroekerbos.

verjaardagsfeest op de step
We zijn er klaar voor

Steppen langs de slingerende singels

Op de coole sportstep step je sneller dan je denkt. Rij bijvoorbeeld supersnel langs de slingerende singels, duik eerst naar beneden en vlieg dan omhoog bij de bolle brug. Daarna beklim de steile helling van de Monnickendam, kijk je uit over de grachten en pleinen. Doe mee aan het wereldkampioenschap snelsteppen en laat zien wat je kan op jouw verjaardagsfeest!

Wij maken het je ouders gemakkelijk. Ze hoeven alleen maar even te reserveren en je dag kan gegarandeerd niet meer stuk. De steps zijn cool, de route is veilig en na afloop wil je gewoon nog een keer. En het kost maar € 12,50!

 

P1050479 2
De jarige voorop.

Speel het spannende spel in het Randenbroekerbos

Je begint in de Oliesteeg, dan step je langs de Heiligebergerbeek naar het spannende Randenbroekerbos. Hier moeten de teams laten zien wat ze waard zijn tijdens een inspannend rondje racen door het park! Op de step ben je voor de wet voetganger. Je mag hier dus gewoon steppen! Nog spannender wordt het als je een estafetterace organiseert.

Daarna speel je het leuke letterspel. Je krijgt per team 5 letters mee, die je ouders verstoppen. Zoek de verborgen letters en vindt de oplossing van het raadsel. Dit is geen moeilijk spel en alle kinderen vanaf 7 jaar kunnen meedoen.  

En natuurlijk is er de speeltuin voor als je nog energie over hebt. Maar dat heb je op je verjaardag! De steps zijn geschikt voor alle kinderen vanaf 6 á 7 jaar. Desgewenst passen we de hoogte van het stuur aan. Laat ons wel even van te voren weten wat de wensen zijn. 

Steppen en pannenkoeken versieren

Vanaf nu het allerleukste verjaardagsfeest in Amersfoort: Steppen en Pannenkoeken. Eerst maak je een spannende tocht op de soepele sportsteps door het slingerende Singelplantsoen. Met een paar steile afdalingen en veel leuke bochten. Daarna kom je in het geheel vernieuwde park Randenbroek voor het te gekke letterspel en een wedstrijd. 

Het pannenkoeken versieren is momenteel helaas niet mogelijk. Wij doen ons best om dit populaire evenement weer te organiseren. 

Ondertussen is het altijd mogelijk om je verjaardagsfeest op de step te organiseren. Wel is het nodig dat er twee volwassenen mee gaan als begeleiders. Ook kan je zelf met je ouders pannenkoeken gaan eten in één van de meerdere pannenkoekenrestaurants. 

kinderfeestje in Amersfoort
We hebben er zin in!

Dit hoort erbij:
Een drankje naar keuze.
American Pancakes (4 kleine pannenkoeken per kind).
Schaaltjes met hagelslag, jam, poedersuiker en stroop.
Op feestelijke wijze gepresenteerd.
Gezellige servetten en leuk serviesgoed.

En dat alles voor maar € 29,- per deelnemer! Heb je er zin in? Reserveer dan hier. Bovendien, wil je op de hoogte blijven van een nieuw soort verjaardagsfeest? Ga dan naar onze Facebook pagina

Step huren in het centrum van Amersfoort?