Steppen en lunchen

Geniet van een lekkere lunch!
Step Events maakt het je gemakkelijk. Ga eerst lekker sportief steppen door de prachtige Amersfoortse binnenstad. Geniet dan van een welverdiende lekkere lunch.

Ontdek de mooiste routes in Amersfoort
Eerst lekker actief bewegen

Steppen bij Step Events en lunchen bij The Corner is natuurlijk een heerlijke combinatie: actief bewegen in een historische binnenstad en lekker relaxen en genieten van een lunch in een huiselijk monumentaal pand. In een relaxed tempo laat je de pleinen en de grachten van Amersfoort aan je voorbij gaan. Of wip even één van de laagdrempelige musea binnen voor een korte culturele adempauze. 

Je kunt kiezen om eerst lekker sportief te steppen door de prachtige Amersfoortse binnenstad of om te beginnen met een lekkere lunch bij The Corner.

 

Steppen en lunchen: leuk en low budget uitje
Bijna borreltijd.

Steppen en lunchen: boek nu!

Prijs: 2 uur steppen, inclusief lunch: € 37,50.

Geniet van drie heerlijke exotische broodjes: Mozzarella, Köfte en Adana. Compleet met een frisdrank, koffie of thee. 

Aan het einde van de middag zoek je een plekje op één van de uitnodigende terrasjes. En maak je plannen voor een enerverende avond in de bruisende binnenstad. Heb je zin om te steppen en lunchen? Boek dan hier. Wil je op de hoogte blijven nieuwe uitjes en interessante kortingsacties? Dan kan via onze Facebook pagina.  

Step huren in het centrum van Amersfoort?