Steppen en lunchen

Geniet van een lekkere lunch!
Step Events maakt het je gemakkelijk. Ga eerst lekker sportief steppen door de prachtige Amersfoortse binnenstad. Geniet dan van een welverdiende lekkere lunch.

Ontdek de mooiste routes in Amersfoort
Eerst lekker actief bewegen

Steppen bij Step Events en lunchen bij Coffee and Bites (bij ons op de hoek!) is natuurlijk een heerlijke combinatie: actief bewegen in een historische binnenstad en lekker relaxen en genieten van een lunch in een huiselijke monumentale pand. In een relaxed tempo laat je de pleinen en de grachten van Amersfoort aan je voorbij gaan. Of wip even één van de laagdrempelige musea binnen voor een korte culturele adempauze. 

Je kunt kiezen om eerst lekker sportief te steppen door de prachtige Amersfoortse binnenstad of te beginnen met een lekkere lunch bij The Corner.

lunch2 rotated
Dan een héérlijke lunch

De lunch bij The Corner bestaat uit een mixed plate van broodjes inclusief een drankje (Koffie, Thee of fris). De mixed plate bestaat uit:

Broodje met köfte (gemarineerde gehaktballen), groente en saus.

Broodje met krokant kipfilet, groente en ‘home made’ hete kipsaus.

Broodje met Mozzarella, groene pesto, tomaat en verse basilicum.

gezellige terrasjes in de binnenstad van Amersfoort
Bijna borreltijd.

Steppen en lunchen: boek nu!

Prijs: 2 uur steppen, inclusief lunch: € 24,95.

Aan het einde van de middag zoek je een plekje op één van de uitnodigende terrasjes. En maak je plannen voor een enerverende avond in de bruisende binnenstad. Heb je zin om te steppen en lunchen? Boek dan hier. Wil je op de hoogte blijven nieuwe uitjes en interessante kortingsacties? Dan kan via onze Facebook pagina!

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Step huren in het centrum van Amersfoort?