Familiereünie in Amersfoort, gezellig!

Familiereünie in Amersfoort: origineel en veelzijdig!

familiefeest in Amersfoort
Sfeertje!

Valt jou dit jaar de beurt om de jaarlijkse familiereünie te organiseren? Maar geen idee hoe je het iedereen naar de zin gaat maken? Step Events heeft voor iedere leeftijdsgroep en smaak een passende oplossing. 

Een belevenis

Nu is steppen door de verrassende binnenstad een belevenis op zich. Maar het is ook prima te combineren met tal van andere activiteiten: varen door de grachten, bier proeven in een ambachtelijke brouwerij, een High Tea of een barbecue. Het kan allemaal.

Originele ideeën 

Wil je meer alternatieven? Kijk dan even onder “Steppen en”. Suggesties nodig? Mail of bel 06-11516840 voor meer originele ideeën! De onderstaande speciale arrangementen zijn slechts suggesties!

steppen en dineren, American barbecue
In Amersfoort is het elke dag feest
20140806 125207 2
Puzzelfun

SUGGESTIE 1. Samen spannend speuren en ontdekken

We starten deze familiereünie met koffie/thee en gebak. De spoellopende steps staan dan al klaar. 

Luxe lunch

Onderweg wacht jullie een aangename verrassing. Want op het Lieve Vrouwenplein staat een luxe lunch klaar. Óf buiten op het terras, óf op de binnenplaats die speciaal gereserveerd is. Dan hervatten we de steptocht Voor de laatste nieuwtjes kijk op onze Facebookpagina

Geschikt voor alle leeftijden

Tenslotte gaan we naar “De Vier Broers” voor een uitstekende “American Barbecue”. De gastheer grilt alles voor ons, de drankjes worden geserveerd en we hoeven alleen maar te genieten. Leuk voor iedereen, geschikt voor alle leeftijden en altijd voor herhaling vatbaar!

Tijdschema(voorbeeld):
11:00 uur: Ontvangst met koffie en gebak.
11:30 uur: Start spannende puzzeltocht op de step
13:00 uur: Luxe lunch op terras of binnenplaats van bistro ’t Kannetje
14:30 uur: Hervatten puzzelroute
16:00 uur: Einde puzzeltocht, prijsuitreiking en uitpuffen op een terrasje
17:00 uur; start BBQ, met drankje vooraf

IN VERBAND MET PERSONEELSGEBREK IN DE HORECA NIET ALTIJD BESCHIKBAAR

 

High Tea in Amersfoort
Enjoy your brunch!
Steppen en bier proeven

SUGGESTIE 2. De Reünie: een bijzonder familiefeest

Voor een familiereünie of -feest wil je zeker zijn van een doorslaand succes. Want, je ziet elkaar maar één keer jaar! Daarom hebben we een vrolijk arrangement voor je bedacht.

Uitgebreide brunch

Het feest begint al om 11:00 uur met een (zeer) uitgebreide brunch. Terwijl jullie daarvan genieten, zetten wij de luxe sportsteps al klaar voor een tocht door het onontdekte Amersfoort. De mooie doorkijkjes, de grachten en de gezellige pleinen zullen je verrassen. 

Ambachtelijk gebrouwen

Na twee uur steppen gaan we naar brouwerij de Drie Ringen voor een zinnenstrelende ervaring. Ben je een bierliefhebber? Dan zullen de ambachtelijk en regionaal gebrouwen bieren je zeker bekoren. Al genietend krijg je een boeiende uitleg over het brouwproces.

11.00 uur. Brunch bij ’t Kannetje met (met luxe broodjes, verse fruitshake, lekker beleg, gekookte eitjes, verse jus d’orange en koffie of thee)
12.30 uur. Steps ophalen in de Oliesteeg voor een ludieke steptocht langs de grachten en de pleinen van de historische binnenstad. Naar wens onder begeleiding van een gids die alle bezienswaardigheden van tekst en uitleg voorziet (meerprijs: € 98,-).
15.00 uur. Aankomst bij brouwerij de 3 ringen voor een exclusieve bierproeverij.
17:00 uur. Einde arrangement. Maar mét de mogelijkheid om op één van de aangrenzende pleinen te genieten van muziek, hapjes en een eventueel diner.

IN VERBAND MET PERSONEELSTEKORT NIET ALTIJD TE BOEKEN.

 

Step huren in het centrum van Amersfoort?