Kinderfeestje in optima forma, op de step!

Steppen in Amersfoort is top voor elke kinderfeestje. Step door het spannende singelpark met heuvels, afdalingen en scherpe bochten en speel het spannende spel in het prachtige vernieuwde Randenbroekerbos.

20171027 145129 2
Al vanaf 7 jaar

Op de coole sportstep step je sneller dan je denkt. Beklim de steile helling van de Monnickendam, kijk uit over de grachten en pleinen. Na afloop kan je lekker zélf je pannenkoek versieren of samen de allerlekkerste frietjes wegwerken bij Van Gogh in de Langestraat. Al vanaf 7 jaar. 

kinderfeestje in Amersfoort
Dikke pret!

1. Speel het spannende spel in het Randenbroekerbos

Tijdens dit kinderfeestje step je langs de heilige beek naar het raadselachtige park Randenbroek. Hier moeten de teams laten zien wat ze waard zijn tijdens de inspannende estafettestrijd. 

Daarna speel je het spannende letterspel. Zoek de verborgen letters en vindt de oplossing van het raadsel. En natuurlijk is er de speeltuin voor als je nog energie over hebt. En dat allemaal voor € 10,-. Mét consumptie slechts € 11,-! Je kan hier meteen je verjaardag reserveren.

P1050479 2
Gaan met die banaan.....

2. Steppen en pannenkoeken versieren tijdens je kinderfeestje

Vanaf nu het allerleukste kinderfeestje in Amersfoort:

Steppen en Pannenkoeken. Eerst maak je een spannende tocht op de soepele sportsteps door het slingerende Singelplantsoen. Met een paar steile afdalingen en veel leuke bochten. Daarna kom je in het park voor het te gekke letterspel en een wedstrijd. Na 2 uur van dit leuke kinderfeestje ben je helemaal blij en ga je naar Queens op de Groenmarkt. Hier versier je je eigen pannenkoek.

Dit hoort erbij: Een drankje naar keuze. American Pancakes (4 kleine pannenkoeken per kind). Schaaltjes met hagelslag, jam, poedersuiker en stroop. Op feestelijke wijze gepresenteerd. Gezellige servetten en leuk serviesgoed. En dat alles voor maar € 21,- per deelnemer! Boek vandaag nog!

verjaardagsfeest met friet
Frietjes!!!

3. Steppen en ... frietjes eten!

Wanneer je lekker aan het steppen bent, krijg je na verloop van tijd lekkere trek. Kies dan voor een lekker puntzak vers gesneden frites bij Vlaams friteshuis “van Gogh”. Je kunt ze makkelijk in de hand houden wanneer je wilt pauzeren. Wel zo fijn tijdens je kinderfeestje. 

Je bent welkom bij Vlaams friteshuis “van Gogh”. Ze hebben twee vestigingen in de binnenstad van Amersfoort. De friet werd al eens bekroond met het predicaat “Beste frites van Nederland” en de Amersfoortse kroket die ze zelf maken is inmiddels een begrip in de stad.

Let op. Dit is een populair kinderfeestje. Tijdig reserveren is aan te bevelen! Wil je op de hoogte blijven van de laatste verrassingen op het gebied van het kinderfeestje, kijk dan op onze Facebook pagina!

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Step huren in het centrum van Amersfoort?