Kinderfeestje in optima forma, op de step!

Steppen in Amersfoort is top voor elke kinderfeestje. Step door het spannende singelpark met heuvels, afdalingen en scherpe bochten en speel het spannende spel in het prachtige vernieuwde Randenbroekerbos.

20171027 145129 2
Al vanaf 7 jaar

Op de coole sportstep step je sneller dan je denkt. Beklim de steile helling van de Monnickendam, kijk uit over de grachten en pleinen. Na afloop kan je lekker zélf je pannenkoek versieren of samen de allerlekkerste frietjes wegwerken bij Van Gogh in de Langestraat. Al vanaf 7 jaar. En voor maar € 12,50 pp! Kijk ook even op onze Facebookpagina.

kinderfeestje in Amersfoort
Dikke pret!

1. Speel het spannende spel in het Randenbroekerbos

Tijdens dit kinderfeestje step je langs de heilige beek naar het raadselachtige park Randenbroek. Hier kunnen de kids laten zien wat ze waard zijn tijdens een snel rondje door het park. 

Daarna speel je het spannende letterspel. Zoek de verborgen letters en vindt de oplossing van het raadsel. Als ouder (altijd 2 volwassenen mee!) krijg je de letters van ons mee. 

En natuurlijk is er de speeltuin voor als je nog energie over hebt. En dat allemaal voor € 12,50. Je kan hier meteen je verjaardag reserveren.

P1050479 2
Gaan met die banaan.....

2. Steppen en pannenkoeken versieren tijdens je kinderfeestje

Vanaf nu het allerleukste kinderfeestje in Amersfoort: Eerst maak je een spannende tocht op de soepele sportsteps door het slingerende Singelplantsoen. Met een paar steile afdalingen en veel leuke bochten. Daarna kom je in het park voor het te gekke letterspel en een wedstrijd. Na 2 uur van dit leuke kinderfeestje ben je helemaal blij en ga je naar Queens op de Groenmarkt. Hier versier je je eigen pannenkoek.

Dit hoort erbij: Een drankje naar keuze. American Pancakes (4 kleine pannenkoeken per kind). Schaaltjes met hagelslag, jam, poedersuiker en stroop. Op feestelijke wijze gepresenteerd. Gezellige servetten en leuk serviesgoed. 

VOORLOPIG NIET TE BOEKEN. WEL ZELF TE ORGANISEREN.

Step huren in het centrum van Amersfoort?