Vrijgezellenfeesten: vier het in Amersfoort!

Maak van elk vrijgezellenfeest een nog mooiere dag!

P1050337
Altijd lol

De laatste dag voor je trouwen wordt de mooiste dag van je leven. Dankzij de ludieke steps, want die zijn een ideaal voor de leukste vrijgezellenfeesten. Vooral met de schitterende binnenstad van Amersfoort als het perfecte decor!

Met het steppen heb je altijd lol, krijg je veel aanmoedigingen van omstanders en een lichtvoetige sfeer. Kies uit één van de mogelijkheden of organiseer zelf een dag naar wens. We helpen je graag, bel 033-4656489 voor alle informatie over de leukste vrijgezellenfeesten.

Voor de bruid versieren we graag een felgekleurde step om de feestvreugde nog verder te verhogen.

vrijgezellenfeest in Amersfoort
Het begint in de Oliesteeg

1. Lunch, puzzeltocht met wijnproeverij: één van de meest afwisselende vrijgezellenfeesten

Ervaar een van de meest afwisselende vrijgezellenfeesten op een ludiek sportstep. Je middag start bij Step Events in de Oliesteeg. Via een mooie, korte route kom je al snel op het Lieve Vrouwenplein. Daar geniet je eerst van een lunch op het gezellige terras van De Vier Broers. Vervolg dan je tocht door één van de mooiste binnensteden in Nederland. Onderweg los je in 2 of meerdere teams een leuke puzzel op. 

Om 16:00 uur word je verwacht bij het gezelligste terras op het mooiste plein van Amersfoort voor unieke wijnproeverij met bijpassende snacks. Details volgen.

12.30 uur  Start ludieke steptocht met puzzelroute
13.00 uur tot 14.00 uur  Verrassende lunch op het terras
14.00 uur tot 15.30 uur  Vervolg puzzeltocht op snelle steps. 
16.00 uur tot 17.30 uur  High Wine. Een wijnproeverij op het gezellige en verwarmde terras van De Vier Broers.

Prijs: € 57,- pp, inclusief stephuur voor een hele middag. Genieten van dit nieuwe arrangement? Reserveer hier.

geniet van je vrijgezellenfeest
Fun gegarandeerd
brouwketels11 e1443771956303
City beer!

2. Keistad4all event: Het meest unieke uitje in Amersfoort

Combineer nu de 3 leukste events in Nederland in één dag! Allereerst: ontvangst met koffie en gebak. Dan: een uur op de snelle sportsteps in één van de mooiste binnensteden van Nederland. Vervolgens stap je over in een originele Italiaanse Tuktuk voor een unieke rit met je eigen chauffeur. En uiteraard kan het varen over de grachten niet uitblijven. Ook met gids.

Parel van midden Nederland
Uiteraard genieten jullie met z’n allen van de parel van midden Nederland en nadien kan je lekker genieten op één van de gezellige pleinen die Amersfoort rijk is. Totaal: bijna 5 uur. Je bent dus de hele middag lekker actief bezig. Boek tijdig, want de ruimte is beperkt in dit leukste van de leukste vrijgezellenfeesten!

Voorgestelde tijden:
13:00 – 13:45 uur Ontvangst met koffie en gebak
14:00 – 15:00 uur Ludieke steptocht door het prachtige historische centrum
15:00 – 16:00 uur Rondrit in nostalgische Italiaanse Tuktuk met eigen chauffeur/gids
16:30 – 17:30 uur Rondvaart door de schitterende grachten met gids.
17:30 – ?               Tijd voor een terrasje op één van de gezellige pleinen!

Voor de Tuktuk krijg je de beschikking over je eigen chauffeur (!), tevens reisleider met boeiende verhalen over de rijke geschiedenis van de omgeving. Een compleet, gevarieerd dagdeel (en meest ludieke uitje in Amersfoort) voor maar € 72,- ! pp. Voor reserveringen, klik hier. Bij grotere groepen is het mogelijk per groep te wisselen voor de activiteiten. 

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste vrijgezellenfeesten? Kijk dan even op onze Facebookpagina! Want daar vind je de laatste aanbiedingen en nieuwste uitjes.

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Step huren in het centrum van Amersfoort?