Vrijgezellenfeesten: vier het in Amersfoort!

Maak van alle vrijgezellenfeesten een nog mooiere dag!

vrijgezellenfeesten zijn leuker dan ooit!

Maak er een gezellig feest van!

De laatste dag voor je trouwen wordt de mooiste dag van je leven. Dankzij de ludieke steps, want die zijn een ideaal voor de ludiekste vrijgezellenfeesten. Vooral met de schitterende binnenstad van Amersfoort als het perfecte decor!

Met het steppen heb je altijd lol, krijg je veel aanmoedigingen van omstanders en een lichtvoetige sfeer. Kies uit één van de mogelijkheden of organiseer zelf een dag naar wens. We helpen je graag, bel 033-4759594 voor alle informatie over de leukste vrijgezellenfeesten.

1. Lunch, puzzeltocht met wijnproeverij: één van de meest afwisselende vrijgezellenfeesten.

Vrijgezellenfeesten met wijnproeverij

Geniet van heerlijke wijnen!

Ervaar een van de meest afwisselende vrijgezellenfeesten op een ludiek sportstep. Je middag start bij Step Events in de Oliesteeg. Via een mooie, korte route kom je al snel op het Lieve Vrouwenplein. Daar geniet je eerst van een lunch op het gezellige terras van De Vier Broers. Vervolg dan je tocht door één van de mooiste binnensteden in Nederland. Onderweg los je in 2 of meerdere teams een leuke puzzel op. In plaats van de lunch kan je ook kiezen voor een luxe barbecue (min. 10 pers, meerprijs € 15,-.).

Om 16:00 uur word je verwacht bij het gezelligste terras op het mooiste plein van Amersfoort voor unieke wijnproeverij met bijpassende snacks. Details volgen.

12.30 uur  Start ludieke steptocht met puzzelroute
13.00 uur tot 14.00 uur  Verrassende lunch op het terras
14.00 uur tot 15.30 uur  Vervolg puzzeltocht op snelle steps. 
16.00 uur tot 17.30 uur  High Wine. Een wijnproeverij op het gezellige en verwarmde terras van De Vier Broers.

Prijs: € 45,- pp, inclusief stephuur voor een hele middag. Genieten van dit nieuwe arrangement? Reserveer hier.

2. Keistad4all event: Het meest unieke uitje in Amersfoort.

Tuktuk is fun

Rijden in de Tuktuk, een unieke ervaring.

Combineer nu de 3 leukste events in Nederland in één dag! Allereerst: ontvangst met koffie en gebak. Dan: een uur op de snelle sportsteps in één van de mooiste binnensteden van Nederland. Vervolgens stap je over in een originele Italiaanse Tuktuk voor een unieke rit met je eigen chauffeur. En uiteraard kan het varen over de grachten niet uitblijven. Ook met gids.

Parel van midden Nederland.

Uiteraard genieten jullie met z’n allen van de parel van midden Nederland en nadien kan je lekker genieten op één van de gezellige pleinen die Amersfoort rijk is. Totaal: bijna 5 uur. Je bent dus de hele middag lekker actief bezig. Boek tijdig, want de ruimte is beperkt in dit leukste van de leukste vrijgezellenfeesten!

Voorgestelde tijden:
13:00 – 13:45 uur Ontvangst met koffie en gebak
14:00 – 15:00 uur Ludieke steptocht door het prachtige historische centrum
15:00 – 16:00 uur Rondrit in nostalgische Italiaanse Tuktuk met eigen chauffeur/gids
16:30 – 17:30 uur Rondvaart door de schitterende grachten met gids.
17:30 – ?               Tijd voor een terrasje op één van de gezellige pleinen!

Voor de Tuktuk krijg je de beschikking over je eigen chauffeur (!), tevens reisleider met boeiende verhalen over de rijke geschiedenis van de omgeving. Een compleet, gevarieerd dagdeel (en meest ludieke uitje in Amersfoort) voor maar € 59,- !!!! pp. Voor reserveringen, klik hier. Bij grotere groepen is het mogelijk per groep te wisselen voor de activiteiten. Dit maakt het mogelijk om tot wel 150 personen te laten deelnemen.

3. City Beer and kickscooterfun

City Beer is een van de avontuurlijkste vrijgezellenfeesten, waarbij je eerst op een snelle sportstep door één van de mooiste binnensteden van Nederland koerst. Want je volgt een uitdagende route langs de hoogtepunten van de vroegere én huidige bierstad Amersfoort. Bierstad? Jawel. Door de eeuwen heen waren er een groot aantal brouwerijen. Dankzij het schone water dat de stad in stroomt én de beschikbaarheid van graan, hop en andere ingrediënten.

vrijgezellenfeest met bierproeverij

Genieten tijdens de proeverij!

Veel van die prachtige panden zijn bewaard gebleven. En de route die je volgt, leidt je hierlangs (kaart op het stuur van de leider) en onderweg wordt je voorzien van alle smakelijke details.

Brouwerij de 3 Ringen

Verder, halverwege kom je bij de enige en unieke ambachtelijke brouwerij. Namelijk de 3 Ringen. Daar kan je genieten van een unieke proeverij met rondleiding.

Vervolgens rijd je op de sportsteps verder langs de grachten, pleinen en middeleeuwse straatjes die Amersfoort rijk is. Tegen vijven kom je terug. Tijd voor een terrasje. Natuurlijk is een ambachtelijk biertje op zijn plek en kan je genieten van borrelhapjes. Al met al één van de ludiekste vrijgezellenfeesten en ook nog eens low budget: slechts € 29,- pp.

14.00 uur tot 15.00 uur  Ludieke steptocht, eventueel met puzzel.
15.00 uur tot 16.00 uur  Proeverij en rondleiding bij ambachtelijke brouwerij de 3 Ringen.
16.00 uur tot 17.30 uur  Vervolg steptocht, jurering en uitreiking hoofdprijs.

Kortom, een van de meest populaire vrijgezellenfeesten. Inclusief 4 uur stephuur, puzzeltocht, rondleiding, proeverij bij de brouwerij en een mooie fles Prosecco als hoofdprijs. Minimum aantal personen: 10. Niet mogelijk op zaterdag.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste vrijgezellenfeesten? Kijk dan even op onze Facebookpagina! Want daar vind je de laatste aanbiedingen en nieuwste uitjes.

Terug