Vrijgezellenfeestje bij Step Events: ludiek én low budget.

wijn kannetje 768x512 1
Vrijgezellenfeestje met heerlijke wijnen!

Een vrijgezellenfeestje is een feest dat door vrienden of familie van de bruid of bruidegom georganiseerd wordt. In de eerste plaats om afscheid te nemen van het vrijgezellenbestaan. Doordat de bruid en bruidegom in het huwelijk treden, verandert er veel in hun leven. Vandaar dat vrienden of vriendinnen er een “passend” ritueel, het vrijgezellenfeestje, voor bedenken. Enerzijds organiseren vriendinnen het feestje voor de bruid. Anderzijds is het een groep vrienden die het voor de bruidegom bedenken en uitvoeren.

P1040358 960x630 1
Vier je vrijgezellenfeest op de step.

Maar, hoe maak je zo’n vrijgezellenfeestje tot een succes?

In de eerste plaats is het vrijgezellenfeestje er op gericht om de bruid of bruidegom voor paal of juist in het zonnetje te zetten. Daarnaast is de locatie, de dag en het tijdstip voor het vrijgezellenfeestje tot op het laatste moment geheim. In de eerste plaats om zo de vrijgezel in kwestie zo veel mogelijk te verrassen met het vrijgezellenfeest.

Gênante opdrachten

Het is dan gebruikelijk om de vrijgezel tijdens het vrijgezellenfeestje in een opvallend kledingstuk te hijsen.  Zodat hij of zij duidelijk te herkennen is. Zodoende moet hij of zij vaak één of meerdere gênante opdrachten uitvoeren.

scholieren 902x650 1
Fun voor alle leeftijden

Geen paintball

Step Events is volledig ingespeeld op het vrijgezellenfeest. En biedt daarom speciale arrangementen aan om de dag tot een succes te maken. Zowel voor de vrijgezel, als voor de overige feestgangers. Zo is er bij paintballverenigingen standaard een konijnenpak voor de vrijgezel aanwezig. Zodat de feestgangers – die wél een wapen krijgen – hem vrolijk kunnen opjagen.

steppers op de brug flipped
Amersfoort is het ideale decor voor elk vrijgezellenfeest

Te ver voor een vrijgezellenfeestje?

Dat vinden wij voor een vrijgezellenfeest net iets te ver gaan. Daar staat tegenover, dat we wel een aantal ludieke, originele en betaalbare ideetjes op het programma hebben staan. In de eerste plaats is de sportstep het transportmiddel. Leuk, want lopend gaat alles trager en op de step kom je overal. Want, de prachtige binnenstad van Amersfoort is voor een deel voetgangersgebied. Maar op de step ben je voetganger voor de wet.

Lijkt het je wat? Op zoek naar suggesties? Kijk voor het meest ludieke vrijgezellenfeestje eerst even op onze speciale vrijgezellenfeestenpagina. Of mail voor advies of aanpassingen op maat.

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin