Steppen en genieten…. In Amersfoort.

Steppen en genieten

steppen en genieten

Lekker relaxen op een heerlijk terras

Steppen door de verrassende binnenstad is al een belevenis op zichzelf.  Maar het is ook prima te combineren met tal van andere activiteiten. Zoals genieten van een terrasje, varen door de grachten, bier proeven in een ambachtelijke brouwerij, een High Tea bij Queens of een barbecue op het Lieve Vrouwenplein.

Steppen en genieten in Amersfoort

Hiervoor hebben we een lijst van leukste combinaties voor je op een rij gezet onder “Steppen en…” in de menubalk. De meest populaire is wel “steppen en dineren“, een lekker actieve middag tegen een prachtig decor. Gevolg door een 3-gangen diner en dat alles voor slechts € 37,95. Maar, voor elke combi geldt: het is steppen en genieten.

steppen

Genieten op een van de mooie pleinen

Of liever een compleet verzorgd dagje uit?

Steppen en genieten kan op allerlei manieren. Of wil je liever met zijn allen een spannende puzzeltocht doen? Of varen over één van de mooiste rivieren in Nederland? De op twee na hoogste toren van Nederland beklimmen? Want in Amersfoort kan het allemaal. De binnenstad is een onontdekte parel, niet te groot en nog lekker rustig. Kijk ook even onder “Dagje uit” voor nog meer mogelijkheden!

Wil je meer weten op de steps die wij verhuren? Bezoek dan even onze webshop.

Bel 033-475 95 94 voor nóg meer mogelijkheden om te steppen en genieten of een compleet dagje uit.

Terug