Populariteit schitterende binnenstad Amersfoort stijgt!

MONNIKDAM KLEIN 300x224 1
Amersfoort kent veel prachtige historische locaties

Mooie binnenstad Amersfoort populairder

Uit een onderzoek op ruim 5000 beoordelingen van grote Nederlandse steden, is Amersfoort beoordeeld met een 8,3. Daarmee staan we – net als vorig jaar – in de top 10 van beste stedentrips van Nederland! Dit jaar bezetten we de 8ste plek, maar met de hoge cijfers die we hebben gekregen voor de prachtige omgeving, de intieme sfeer, de overweldigende cultuur en natuurlijk de heerlijke hotels, kan het niet anders dan dat we de komende jaren alleen maar gaan stijgen op de lijst… En oh ja, we zijn ook een plek gestegen in de top 21 van meest gastvrije steden van Nederland; op die ranglijst hebben we nu de 7de plek bemachtigd!

Kom dit jaar naar de keistad en ontdek deze onontdekte parel op een soepel lopende sportstep

Ontdek de mooie binnenstad van Amersfoort

steps huren in prachtig Amersfoort. de huurstep van Kickbike

Fietsen verboden, steppen niet

Nu is fietsen veelal verboden, parkeren duur, maar een step huren in binnenstad Amersfoort is de leukste manier om de stad te ontdekken en je komt overal. Zelfs op de mooiste plekjes en op de gezelligste terrasjes. Want, voor de wet ben je voetganger en door het lagere tempo geniet je meer van de grachten, pleinen (terrasjes!) en de geschiedenis.

3 prachtige routes

Als je een step gaat huren in binnenstad Amersfoort, zijn er 3 routes om uit te kiezen: de binnenstad zelf, één door het aantrekkelijke singelpark én een sportieve route naar de Soesterduinen. Kijk hier voor de routes. Let op: route 2 is dé coole route voor een spannend verjaardagsfeest!