Nu ook handige hondensteps te huur! (Slechts 4)

steppen met je hond
steppen met je hond
step met hond web 300x224 1
Nu ook hondensteps te huur.
20151022 162333

Hondensteps te huur.

Vanaf vandaag ben je van harte welkom met je hond. Om….. te steppen met je hond! Er staan nu meerdere steps klaar, standaard uitgerust met een Walky Dog. Je gaat lekker op pad over één van de groenste routes rondom het centrum van Amersfoort. Het gebruik van de Walky Dog is gratis!

De Dogscooter is een step voor volwassenen, gebaseerd op de Kostka Tour Max Dog, maar ook Kickbike, Crussis en Morxes leveren verschillende steps om te steppen met je hond. Bij alle dogscooters zorgt het grote voorwiel voor comfort en veiligheid. Het kleine achterwiel zorgt voor meer ruimte tijdens het steppen en het lage zwaartepunt zorgt voor veiligheid en stabiliteit. 

Daarnaast hebben wij soms tweedehands steps te koop. Kijk op onze webshop voor alle details en prijzen! Sinds kort is onze nieuwe webshop in de lucht. Neem vast een kijkje!

Veilig oefenen met je hond

Steppen met je hond is veilig en de kans op blessures is minimaal, dankzij de doordachte Walky Dog die met één klik aan de step bevestigd wordt. Zo heb je de hond volledig onder controle. En, omdat je moeiteloos snelheid maakt ben jij (én je hond!) er zó aan verknocht.

Zowel voor de hond als baasje is het steppen uitermate gezond. De rechtlijnige draafsnelheid zorgt voor een goede spieropbouw rond de gewrichten en zelf werk je aan een goede conditie. Tel uit je winst!

Je kunt nu ook een hondenstep bij ons huren voor maar € 75,- voor een hele maand. Ga je tot aanschaf over, dan krijg je weer de helft terug.  

Ideale draafsnelheid

Er hoeft niets gemonteerd of afgesteld te worden, gewoon de Walkydog vast maken aan de halsband en vervolgens aan de step vastklikken. Het systeem is geschikt voor alle honden en alle rassen. De snelheid van een step is de ideale draafsnelheid voor een hond. Hierdoor bouwt hij spieren op en vermindert de kans op gewrichtsproblemen.

In de webshop vind je alle modellen hondensteps. Zo zijn er modellen specifiek om te steppen met sledehonden (mushing), maar ook volop keuze in toersteps die we voorzien van de Walky Dog. En daarmee ideaal om te steppen met elk ras. Twijfel? Informeer!

 

Afvallen

Al steppend met je hond kan je ook snel en effectief  afvallen. Want, stel je voor: je bent 10 kilo lichter, hebt een platte buik, strakke billen en kuitspieren en je voelt helemaal top. Je kan een maatje minder aan krijgt plotseling complimenten over je figuur. Droom, nee: werkelijkheid. Op deze pagina lees je waarom.

Steppen is niet alleen érg leuk, maar óók gezond en FUN!. Want het is de meest veilige en effectieve manier om je conditie op te bouwen. Steppen is eenvoudig en je kan moeiteloos afvallen en calorieën verbranden: tegen de 900 Kcal per uur en dat is bijna net zo veel als hardlopen! Terwijl de gewrichtsbanden gespaard blijven en de kans op blessure zeer klein is. Bovendien gebruik je veel spieren en werk je automatisch aan een goed figuur. Kortom, steppen is leuk én gezond afvallen. Kijk ook even hier naar de beste steps!