De 5 ingrediënten van een geslaagd familiefeest.

familiedag e1409396071316 150x150 1
De vierfiets bij de Koppelpoort

Wat doe je als je een familiefeest in Amersfoort moet organiseren? 1. Steppen door de mooiste binnenstad van midden-Nederland. 2. Je huurt een 4-fiets waar 4 volwassenen en 3 kids in kunnen. 3. Lunch bij ’t Kannetje. 4. Varen met de waterlijn in een eigen boot. 5. Barbecue bij ’t Tuinhuijs. Iedereen was LAAIEND enthousiast. Voor meer mogelijkheden kijk even op onze pagina voor familiefeesten.

Valt jou dit jaar de beurt om het jaarlijkse familiefeest te organiseren? Geen idee hoe je het iedereen naar de zin gaat maken? Step Events heeft de ingrediënten in huis voor iedere leeftijdsgroep en smaak. Baby’s en peuters? in de bakfiets. Kids van 5-10: speciale coole kidsteps. 10 tot 60 jaar: soepellopende sportsteps. Iets minder mobiel: de elektrische step. Is steppen te inspannend? ga gewoon mee op de fiets. Slecht ter been? Rij gewoon mee op een elektrische step!

Beklim de toren tijdens een familiereünie
Historisch Amersfoort, een parel.
Nu is steppen door de verrassende binnenstad al een belevenis op zichzelf, maar ook prima te combineren met tal van andere activiteiten: lekker op één van de pleinen een terrasje pakken, varen door de grachten, bier proeven in een ambachtelijke brouwerij, een High Tea bij Queens, een barbecue aan het strand. Het kan allemaal. Of liever met zijn alleen een spannende puzzeltocht? Varen over één van de mooiste beken in Nederland? De op twee na hoogste toren beklimmen? In Amersfoort kan het allemaal. De binnenstad is een onontdekte parel, niet te groot en nog lekker rustig.

Wil je meer alternatieven? Kijk dan even onder “bedrijfsuitjes” Suggesties nodig? Mail of bel 033-4759594 voor meer informatie en originele ideeën!

1. Crazy 88 familiefeest.

Puzzeltocht, spannende momenten.
Crazy 88 is een hilarisch, interactief spelprogramma. Elke opdracht levert punten op en hoe moeilijker de opdracht, hoe meer punten je verdient! Alle opdrachten staan garant voor een flink dosis hilariteit!

Speel mee!

Hoe gekker de opdracht… hoe beter. Hilarisch, anekdotes het kan niet gek genoeg zijn, hoe gekker hoe meer punten het oplevert. De Crazy Game Master of Disaster legt de spelregels van Crazy88 uit. Hij bepaalt de opdrachten, hoe ze moeten worden uitgevoerd en hij geeft de winstpunten. Dus hou hem te vriend!

Elk team gaat gewapend met opdrachten de stad in. Met een GameApp, foto- en videofunctie en een gezonde dosis moed en lef. Doel: binnen de beperkte tijd zoveel mogelijk crazy opdrachten uit te voeren.

Duur: Plusminus drie uur
Aantal personen: vanaf 15 personen
Prijs: € 39,50 (incl. stephuur, begeleiding en BTW)

2. The Family Fest: een bijzonder familiefeest.

Heerlijk steppen in het groen.
Heerlijk steppen in het groen.
Voor een familiereünie of -feest wil je zeker zijn van een doorslaand succes. Je ziet elkaar immers maar één keer jaar! Daarom hebben we een vrolijk en afwisselend arrangement voor je samengesteld.

Het feest begint al om 11:00 uur met een verrassende brunch, heerlijk relaxen en genieten van een keur aan vers gebakken broodjes, sapjes, voor iedere smaak heerlijk beleg. En natuurlijk de beste koffie waar Queens om bekend staat. Uiteraard zijn er ook vele soorten thee.

Na een korte verfrissende wandeling staan de luxe sportsteps je klaar voor een tocht door de onontdekte parel van Midden-Nederland. De mooie doorkijkjes, de grachten en de gezellige pleinen zullen je verrassen. Net als alle historische plekken die onvermoede verhalen prijsgeven.

Na twee uur steppen ga je weer terug naar Queens voor een zinnestrelende ervaring. Ben je een wijnliefhebber? Kies dan voor de “High Wine”. Liever een paar ambachtelijk en regionaal gebrouwen bieren? Kies dan voor de bijzondere bierproeverij. Meer info? Kijk hier.

Tijdschema (voorbeeld):

11.00 uur. Brunch bij Queens met (met broodjes, verse fruitshake, lekker beleg, gekookte eitjes en koffie of thee)
Heerlijk genieten na gezellig sportief steppen.

Sportief steppen en lekker lunchen
Heerlijk genieten na gezellig sportief steppen.
12.30 uur. Steps ophalen in de Oliesteeg voor een ludieke en gezellige steptocht langs de grachten en de pleinen van de historische binnenstad. Naar wens het eerste uur onder begeleiding van een gids die alle bezienswaardigheden van tekst en uitleg voorziet (meerprijs: € 70,-).
15.00 uur. Aankomst bij Queens keuze uit:

Bierproeverij: een presentatie van een ambachtelijke Amersfoortse brouwer met daarbij traditionele hapjes.
High Wine, biologische wijnen met zoete en hartige hapjes, later in de middag mogelijk.
17:00 uur. Einde arrangement. Maar mét de mogelijkheid om op één van de aangrenzende pleinen te genieten van muziek, hapjes en een eventueel diner.

Richtprijs: € 47,00 p.p., minimaal 8 personen.

Geniet van je familiefeest!

Een geweldig familiefeest reserveren