Dagje uit in Amersfoort met heerlijke lunch.

Geniet van een Dagje uit in Amersfoort met een lekkere lunch!

dagje uit in Amersfoort

Step Events maakt het je gemakkelijk. Ga eerst lekker sportief steppen door de prachtige Amersfoortse binnenstad. Geniet dan van een welverdiende lekkere lunch: het fijnste dagje uit in één van de mooiste binnensteden van Nederland.

Steppen bij Step Events en lunchen The Corner is natuurlijk een heerlijke combinatie: actief bewegen in een historische binnenstad en lekker relaxen en genieten van een lunch in een huiselijke monumentale pand. In een relaxed tempo laat je de pleinen en de grachten van Amersfoort aan je voorbij gaan. Even spannend shoppen kan natuurlijk ook. Of wip even één van de laagdrempelige musea binnen voor een korte culturele adempauze. Steppen en Lunchen maakt het mogelijk!

Je kunt kiezen om eerst lekker sportief te steppen door de prachtige Amersfoortse binnenstad of te beginnen met een lekkere lunch bij The Corner.

De lunch bij The Corner bestaat uit een mixed plate van broodjes inclusief een drankje (Koffie, Thee of fris). De mixed plate bestaat uit;

Broodje Kofte

Broodje met köfte (gemarineerde gehaktballen), groente en saus.

Broodje Hete Kip

Broodje met krokant kipfilet, groente en ‘home made’ hete kipsaus.

Broodje Mozzarella

Broodje met Mozzarella, groene pesto, tomaat en verse basilicum.

Steppen en lunchen doet je goed.

Prijs: 2 uur steppen, inclusief lunch: € 26,50.

Aan het einde van de middag van het dagje uit in Amersfoort zoek je een plekje op één van de uitnodigende terrasjes. En maak je plannen voor een enerverende avond in de bruisende binnenstad: het leukste dagje uit in Amersfoort. Kijk ook even naar de terrassenroute. Wil je een step uitproberen voor langere tijd? Kijk dan even hier