De beste bedrijfsuitjes wel aftrekbaar bij Step Events.

diabetesfederatie 033 300x225 1
Workshop steppen is FUN.

Bedrijfsuitjes wel aftrekbaar?

In 2011 voerde de belastingdienst de nieuwe werkkostenregeling in. Werd vroeger een bedrijfsuitje of teambuilding gezien als aparte kostenpost. Nu valt alles onder één post. Dat heeft tot gevolg dat dat de fiets van de zaak, het kerstpakket en bedrijfsuitjes onder één categorie, de werkkostenregeling, vallen.

Personeelsuitje

Hierdoor straft de belastingdienst de ondernemer. Namelijk wanneer hij een bedrijfsuitje organiseert voor zijn personeel. In het kort komt het er op neer dat bedrijfsuitjes zonder “meerwaarde” onder loon van uw personeel vallen en dus fiscaal niet meer aftrekbaar zijn. Of bij het loon van uw medewerkers moet worden opgeteld.

brams paris web 300x219 1
Extra activiteiten

Personeelsvereniging

Hoe omzeilt u de werkkostenregeling? Zorg dat er een personeelsvereniging is. Dit is een zelfstandige organisatie en als de werknemers dit zelf bekostigen, komt de overheid hier niet aan. Een beetje creatieve ondernemer weet wel hoe hij toch een bijdrage kan doen en zo de werkkostenregeling kan omzeilen. Zo zijn bedrijfsuitjes wel aftrekbaar.

Bedrijfsuitjes wel aftrekbaar

Is uw bedrijf te klein voor een personeelsvereniging? Dan is er een andere manier om de werkkostenregeling te omzeilen. Namelijk om een teambuilding met activiteiten te organiseren. Wanneer u een teambuilding met meerwaarde boekt, valt deze onder de post “cursussen en trainingen”.  En dat is voor u als werkgever een stuk interessanter. Zeker bij Step Events. Want de activiteiten van Step Events kunnen allemaal gecombineerd worden met een trainer. Op deze manier zijn uw bedrijfsuitjes wel aftrekbaar!

P1030124 300x225 1
Mooi weer om te steppen!

Jubileumjaar

Mocht de organisatie waar u voor werkt toevallig een jubileumjaar hebben, dan heeft de overheid hier weer een aparte regeling voor. Hetzelfde geldt voor medewerkers die een aantal jaren binnen uw organisatie in dienst zijn. Dit is dus ook het uitzoeken waard en levert u de nodige voordelen op als uw bedrijfsuitjes wel aftrekbaar zijn!

Onthoud altijd waarom mensen bij u werken en vergeet nooit in hen te investeren door bijvoorbeeld leuke dingen met ze te doen. Dit bindt personeel en geeft een goede werksfeer! Wilt u meer informatie? Kijk even naar de informatie in onze webshop. Dit is slechts één van de vele mogelijkheden. Informeer gerust naar een oplossing op maat!

 

 

copyright: sos events.