Bedrijfsuitjes in en om Amersfoort: fun gegarandeerd

Bedrijfsuitjes in en om Amersfoort

Bedrijfsuitjes leuk op de step

Steppen is voor alle leeftijden

Geef uw bedrijfsuitjes een nieuw, ludiek en avontuurlijk tintje! Want bij Step Events huurt u trendy, soepellopende steps. En nu kunt óók een keuze maken uit een hele reeks zorgvuldig samengestelde arrangementen. Kijk hiervoor onder “Steppen en..” in de menubalk.

Gaat uw voorkeur tijdens bedrijfsuitjes uit naar een spannende puzzeltocht? Kies dan voor de nieuwe puzzelroute. Anderzijds, proeft u liever nieuwe, verrassende gerechten vergezeld van mooie wijnen? Overweeg dan eens het Steppen-en-Dineren arrangement. Tenzij u meer geniet van de buitenlucht, de zon weerspiegeld in het water? Ga dan met ons de bossen in over spannende, slingerende fietspaden in een lommerrijke omgeving. Of wilt u genieten van de sfeervolle binnenstad en daarna een gezellige barbecue?

Speciaal voor bedrijven en veeleisende klanten hebben we een aantal speciale bedrijfsuitjes samengesteld. Maar maatwerk is natuurlijk ook mogelijk. Stuur ons een mail met al uw wensen of bel voor alle mogelijkheden.

1. Vaar-verwenarrangement.

Één van de alleraantrekkelijkste bedrijfsuitjes! Combineer een sportieve steptocht door de binnenstad van Amersfoort met een heerlijke, luxe picknick aan boord van uw eigen sloep.

Genieten van een luxe sloep en heerlijke picknick.

Genieten op de prachtige rivier de Eem.

Dit is een ideale combi! Want u start met een ludieke steptour door het historische centrum van Amersfoort. Zo gaat uw gezelschap eerst lekker bewegen en genieten van de prachtige, oude binnenstad. Vervolgens is het ontspannen aan boord van de luxe sloepen van Aan Het Roer.

Ideaal teamuitje

U vaart over één mooiste, maar onbekende rivieren in Nederland. Daarmee genietend van de afwisseling, de rust, de natuur en groene uitzichten. Maak onderweg een tussenstop en geniet van een heerlijke picknick (uitgebreide en luxe lunch!). Tenslotte, aan het einde van deze bedrijfsuitjes komt u voldaan terug in de gezellige Eemhaven. Tijd voor een terrasje!

Programma bedrijfsuitjes (tijden kunnen gewijzigd worden):

  • 10:30 – 12:30. Eerst een tocht per sportstep door de historische binnenstad van Amersfoort
  • 13:00 – 18:00. Dan zelf varen in luxe sloep op de rivier de Eem en het Eemmeer
  • Uitgebreide picknick aan boord van de sloep of leg aan langs de Eem
  • 18:30 – 21:30. Eventueel uit te breiden met een afsluitende borrel of diner (bel ons gerust voor de beste restaurants!)

Vanaf € 39,95 per persoon (inclusief huur sloep en buitengewoon goed gevulde picknickmand). Reserveren?

2. Keistad all-in ervaring.

bedrijfsuitje op de step

Mooi weer om te steppen!

Wilt u met uw personeel een totaalervaring van één van de mooiste maar vrijwel onontdekte pareltjes van midden-Nederland? Genieten van één van de meest complete bedrijfsuitjes?

Koffie met gebak bij ontvangst

Dan start u bij The Corner met één van de vele soorten koffie of thee uw gastheer serveert. Met Hollands of exotisch gebak naar keuze. Daarna verkennen we de schilderachtige muurhuizen, de sfeervolle pleinen en nostalgische grachten.

Een van de meest uitgebreide bedrijfsuitjes!

Vervolgens arriveren we op de gezellige Groenmarkt. Tijd voor een luxe lunch bij het sfeervolle Queens! Aansluitend een tocht per boot (met gids) om de historische binnenstad vanuit een geheel ander perspectief te bewonderen. Daarna de dag in ongedwongen sfeer afsluiten met een feestelijke borrel en barbecue in de gezellige (speciaal voor u gereserveerde!) binnentuin van bistro ’t Kannetje. Kijk hier voor de details van de BBQ. Zeer veelzijdig en daardoor een van de populairste bedrijfsuitjes!

personeelsuitje

Vaar door de grachten, desgewenst in je privéboot.

10:00 – 10.30 uur: Koffie of thee met gebak naar keuze bij The Corner
10:30 – 12:30 uur: Ludieke steptocht, desgewenst met spannende puzzelopdrachten.
12:30 – 13:30 uur: Luxe lunch bij het gezellige Queens.
14.00 – 15.00 uur: Rondvaart door de grachten met een gids van de Waterlijn.
15.30 – 16.30 uur: Torenbeklimming  OLV  met het Gilde Amersfoort
16:30 – 17:30 uur: Drankje op één van de sfeervolle terrasjes (eigen rekening).
18.00 – 21.00 uur: BBQ (3 uur – evt. + uitloop) Binnentuin van ’t Kannetje. Kijk hier voor de details. Ten slotte: ga lekker in de binnenstad en geniet na op één van de vele terrasjes.

Prijs per persoon: € 69,95. Minimaal 10 personen.

Interesse? Reserveer hier.

Terug