Workshops op de step 4 you met personal trainer Nicole Bul.

P1020580 300x225 1
Lekker bewegen tijdens de workshops op de step

Step voor Step…fitter

Wat is nu heerlijker dan in de buitenlucht bewegen? Wandelen, fietsen, hardlopen maar je kan natuurlijk ook gaan steppen. En steppen is voor veel mensen geschikt. Eigenlijk kan iedereen steppen, ook als je een maatje meer hebt of bv een blessure maar toch graag aan je conditie wilt blijven werken. Het grote voordeel van steppen is, dat er veel minder belasting op je gewrichten komt dan met bijvoorbeeld hardlopen. Daarom start personal trainer Nicole Bul in maart met nieuwe workshops op de step

Wat zijn de voordelen van steppen:
– minder belastend voor je gewrichten
– goede conditie
– geen schokbelasting voor bv knieen en heupen
– sterke rug
– sterke beenspieren
– training voor mooie billen

Urban 5 300x225 1
Er komen steeds meer modellen

Sneller fit met workshops op de step.

Bewegen is goed voor je. Fitte mensen hebben een langere levensverwachting maar we bewegen nog steeds te weinig.  En als je dan toch moet bewegen, dan maar liever iets wat je leuk vind. Maar, vaak willen we niet alleen, en zoeken we een (sport)maatje om samen mee te bewegen. Samen iets delen wat je leuk vind geeft je veel voldoening. En je houdt het langer vol.

Als kind deed je vaak alleen maar dingen waar je blij van werd. Je was vaak buiten met je  vriendjes. Was de hele dag in beweging. Waarom doen we eigenlijk niet meer de dingen waar we gelukkig van worden? Wordt sneller fit met met de workshops op de step!

Personal trainer zorgt voor conditie

Personal trainer en vitaliteitscoach Nicole Bul heeft daarom “Step voor Step…fitter!” ontwikkeld. Een serie nieuwe workshops op de step: steppen en tegelijkertijd fitter worden op een sportieve manier met een hoog fungehalte. Gezellig in een groep, met elkaar, wie wilt dat nou niet? Zorgt Nicole voor de begeleiding. Je krijgt van ons een Kostka Tour Max of een Morxes Vendeta mee. Wil je zelf een step huren, kijk dan even hier.

Daarnaast is het voor hardlopers die een blessure hebben maar toch hun conditie op peil willen houden een uitkomst. De schokbelasting is vele malen minder dan met hardlopen.

Vanaf maart 2019 starten Nicole Bul iedere zaterdag om 10.00 uur. Er zijn diverse mogelijkheden, step je mee? Laat het me weten!