Stepworkshops bij Fit2move!

Het is gezond, sportief en gezellig! Bovendien is het nieuw en trendy: de outdoor step! Outdoor steppen is niet alleen érg leuk, maar óók gezond en FUN! Want het is een zeer veilige en leuke manier om je conditie op te bouwen. Steppen is eenvoudig en je kan moeiteloos afvallen en calorieën verbranden: tegen de 800 Kcal per uur. Dat is bijna net zo veel als hardlopen! Terwijl de gewrichtsbanden gespaard blijven en de kans op blessure zeer klein is. Bovendien gebruik je veel spieren en werk je automatisch aan een goed figuur. Met de zomermaanden in zicht is het ook een mooie manier om te sporten én van het mooie weer en de buitenlucht te genieten.

Steppen op de autoped
Lekker buiten duursporten.

Sportschool Fit2move heeft nu ook hun eigen oranje Fit2Move outdoor steps via Step Events.

Om jullie te laten kennis maken met deze nieuwe rage en gezonde en toegankelijke manier van sporten in de buitenlucht, organiseert Fit2move twee gratis stepworkshops. Als er voldoende interesse is, zullen wij cursussen aanbieden vanaf begin september.

1. Familie outdoor stepworkshops (zowel kinderen vanaf 7 jaar als volwassenen), maximaal 15 deelnemers: data en tijden volgen.

2. Volwassenen outdoor stepworkshops, maximaal 15 deelnemers: data en tijden volgen.

UPDATE! Ook in 2019 gaan we weer nieuwe stepworkshops organiseren. Meldt je aan via contact voor workshops op zondagochtend. Gaat alleen door bij voldoende belangstelling.