Info en prijzen

Voor meer informatie over onze prijzen kunt u contact met ons opnemen.

familiereünie in topvorm
Leuk voor later

Steppen is leuk, ludiek en lichtvoetig!

Vóór het huren van de steps, krijg je (naast alle info en prijzen), instructies en een routebeschrijving mét alle toeristische informatie. Er zijn nu 6 routes: waaronder de binnenstad zelf (grachten en pleinen),  één door het aantrekkelijke singelpark (sportief en groen). Verder kan je genieten van de nieuwe spannende puzzelroute, de brouwerijenroute (incl. huidige brouwerij) én 2 sportieve routes naar de Soesterduinen en langs de Valleibeken.  Je start midden in de binnenstad en kunt gratis parkeren (kijk hiervoor onder contact) op loopafstand. Vanaf het station neem je lijn 5, 6 of 7 om snel bij Step Events te komen.

Info en prijzen

Info en prijzen: de prijs per 2 uur bedraagt € 10,- per persoon, inclusief sloten, kaarthouders, routebeschrijving met een uitgebreide beschrijving van alle bezienswaardigheden.

Alle routes in de binnenstad duren 2 uur; route 3 en 6 in het buitengebied duren 3 -4 uur.
Voor 4 uur: € 15,-; een hele dag: € 20,-.

genieten op de step
Steppen is cool voor alle generaties

NIEUW: maak kennis met steppen als sport en neem een kijkje in onze webshop. Huur een step voor een hele week voor maar € 30,- of een maand voor € 60,- en ontdek hoe je snel een uitstekende conditie opbouwt. Voor meer info en prijzen, mail of bel ons gerust!

Voor grotere groepen maken wij graag een offerte. Steppen is niet alleen ludiek en lichtvoetig, maar ook LOW BUDGET!

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Step huren in het centrum van Amersfoort?