Steppen in Utrecht is gegarandeerd FUN. Ontdek het zelf!

Utrecht bruist.

Steppen in Utrecht? Dat Utrecht een populaire, bruisende binnenstad heeft, weet iedereen. Maar dat je de mooie grachtengordel, de pleinen en gezellige straatjes nu ook per step kan ontdekken is nieuw. Want vanaf vandaag kan je ook steps huren in Utrecht op de soepel lopende steps van Step Events.

Steppen in Utrecht, de voordelen.

Wat zijn de voordelen? Nummer 1: op de step ben je voetganger. In veel van de binnenstad mag je niet fietsen. Maar wel steppen! Hierdoor wordt het ontdekken van Utrecht extra aantrekkelijk. Nummer 2: de step is ludiek. Op de step gaat iedereen weer even terug naar zijn jeugd. Alleen nu gaat het veel sneller en comfortabeler. Het is bovendien een aangenaam sociaal gebeuren. Nummer 3: Je ziet meer in kortere tijd. Lopen is traag en tijdrovend. Met het steppen in Utrecht zoef je langs alle aantrekkelijke hotspots.

diabetesfederatie 033 300x225 1
Have fun!

Waar kom je langs?

De eerste route is klaar en meer zijn in ontwikkeling. De start is op de hoek van de Nieuwe Gracht en de Maliesingel. Want daar staat onze Step Events bus op je te wachten met maximaal 30 steps. Je krijgt een kaart en een routebeschrijving mee die je door de grachtengordel, de Dom en andere mooie plekjes voert.

Terrasjes!

Natuurlijk heb je genoeg tijd om onderweg even lekker op een terrasje te gaan zitten, als jullie steps huren in Utrecht. Bovendien, er zijn meer routes in de maak, evenals leuke arrangementen. Zo kan je kiezen voor de ruim gevulde picknickmanden van de topkoks van Queens. Wij nemen ze voor je mee en zetten alles voor je klaar in het Tivolipark. De prijs pp is slechts € 10,- met € 50,- voor het vervoer van de steps. Minimaal 10 personen. Dus, bel of mail ons gerust voor alle mogelijkheden en hou onze Face Bookpagina in de gaten voor speciale aanbiedingen! Voor andere voorwaarden, kijk even hier.