Steppen en lunchen

Geniet van een lekkere lunch!

Step Events maakt het je gemakkelijk. Ga eerst lekker sportief steppen door de prachtige Amersfoortse binnenstad. Geniet dan van een welverdiende lekkere lunch.

Dagje uit met lekker lunchen

Lunch inclusief sauzen en drankje

Steppen bij Step Events en lunchen bij Coffee and Bites (bij ons op de hoek!) is natuurlijk een heerlijke combinatie: actief bewegen in een historische binnenstad en lekker relaxen en genieten van een lunch in een huiselijke monumentale pand. In een relaxed tempo laat je de pleinen en de grachten van Amersfoort aan je voorbij gaan. Of wip even één van de laagdrempelige musea binnen voor een korte culturele adempauze. 

Je kunt kiezen om eerst lekker sportief te steppen door de prachtige Amersfoortse binnenstad of te beginnen met een lekkere lunch bij The Corner.

De lunch bij The Corner bestaat uit een mixed plate van broodjes inclusief een drankje (Koffie, Thee of fris). De mixed plate bestaat uit:

heerlijk steppen en lunchen

Heerlijk uitgebreide lunch met Turkse, Portugese en Italiaanse broodjes en sauzen.

Broodje met köfte (gemarineerde gehaktballen), groente en saus.

Broodje met krokant kipfilet, groente en ‘home made’ hete kipsaus.

Broodje met Mozzarella, groene pesto, tomaat en verse basilicum.

Steppen en lunchen doet je goed.

Prijs: 2 uur steppen, inclusief lunch: € 24,95.

Aan het einde van de middag zoek je een plekje op één van de uitnodigende terrasjes. En maak je plannen voor een enerverende avond in de bruisende binnenstad. Heb je zin om te steppen en lunchen? Boek dan hier. Wil je op de hoogte blijven nieuwe uitjes en interessante kortingsacties? Dan kan via onze Face Book pagina!

Terug