Lijf & Visie is een fysiopraktijk, waarbij fysiotherapie, manuele therapie, logopedie, (sport-) revalidatie, sportmedisch trainen en op hoogte trainen zich onder één dak bevinden. Lijf & Visie levert een bijdrage aan de kwaliteit van de gezondheid en het welzijn van de actieve mens in de regio Eemland. De praktijk kenmerkt zich door de persoonlijke benadering, professionele aanpak en

Fysiopraktijk
Blijf soepel met de step

jarenlange ervaring. Kortom, Lijf & Visie heeft alles wat de actieve mens nodig heeft om zijn functionele gezondheid te herstellen, te behouden en te optimaliseren. (Praktijk aan de Nijverheidsweg 8-06 in Soest).

Fysiopraktijk in Soest

Steeds meer fysiotherapeut(en) zien de meerwaarde van de sportstep. Lijf en Visie in Soest neemt nu 2 maanden de proef op de som met 2 van onze Kickbikes. Wij zijn benieuwd of of de stelling: steppen heeft een positief effect op o.a. versteviging van spierweefsel rondom de gewrichten een een professionele fysiotherapeut bevestigd wordt! Heb je interesse, dan kan je ook een step huren voor een maand voor maar € 60,-.

Meer informatie: www.lijfenvisie.nl