Nieuw: steppen en uit eten!

kannetje amersfoort 300x172 1
Altijd gezellig

Vanaf 1 april: Steppen in een historische binnenstad en dan lekker relaxen en genieten van een uitstekend diner bij één van de gezelligste restaurants in Amersfoort..

Steppen en uit eten: de ideale combinatie.

Steppen en uit eten is natuurlijk een prima combinatie: eerst heerlijk actief bewegen. Één van de best bewaard gebleven vestingsteden ontdekken op een soepellopende sportstep.  Onderweg kom je al langs ’t Kannetje op het gezelligste plein van Amersfoort. Kan je vast voorgenieten van een smulfestijn. Wel eerst even de rest van de prachtige route afmaken. Want dan staat er een goed glas wijn voor je klaar bij de open haard in een sfeervolle entourage.

Bij bistro ‘t Kannetje  kan je genieten van een uitstekende Bourgondische keuken. Voor het “Steppen en dineren” arrangement worden enkele verfijnde dagmenu’s en specialiteiten aangeboden in de sfeervolle bovenzaal. Deze is uitstekend geschikt voor partijen en buffetten. Step eerst door één van de best bewaard gebleven historische steden en geniet daarna van de kookkunsten van de koks van ’t Kannetje.

Steppen inclusief het keuzemenu 1: € 33,50 p.p.  Bekijk vast het menu voor alle heerlijke gerechten.