Geniet van een SNERTDAG! Nu met GRATIS heerlijke kom snert!!

Gratis heerlijke kom snert.
GRATIS heerlijke kom snert!

In de donkere wintermaanden kan iedereen een mentale opkikker gebruiken. Daarom hebben Queens en Step Events iets leuks voor je bedacht: het SNERTSTEPEVENT!

GRATIS heerlijke kom snert

Met het snertstepevent vergeet je weer even dat dit de sombere dagen zijn. Want, je zet je vrolijkste muts op, een dik paar handschoenen aan en je tovert beste humeur tevoorschijn voor een middagje leuk, ludiek en lowbudget amusement. Het begint bij Step Events met een step-voor-volwassenen. Een korte instructie en een paar hilarische momenten later, waan je je weer in je kindertijd en zoef je over de stoep door de adembenemende binnenstad.

step shoot2 web10 300x200 1
Ook in de winter is Amersfoort prachtig.

Anton Pieck

Niet alleen ademt de wintersfeer uit de boeken van Anton Pieck je door de haren, maar bovendien wordt je onderweg getrakteerd op een GRATIS heerlijke kom snert. GRATIS! Op een ludiek locatie. Ook dat nog. Want op de Groenmarkt waan je je weer even in de late Middeleeuwen voordat je bij Queens naar binnen stapt, waar het nuttigen van een goed gevulde kom erwtensoep een ouderwets feestje wordt.

De stephuur is maar € 10,-, incl. kaart, sloten en routebeschrijving. En de heerlijke kom snert krijg je van ons CADEAU! Ben je een hele middag verlost van je winterblues! Meld je aan via “contact” op www.sportstep.nlof bel even met Ed van Step Events (033-4759594). Aanbieding van GRATIS heerlijke kom snert geldt tot 1 maart.