Duursport: Maak kennis met steppen als sportactiviteit

fiets of step mee met veilig dagje uit in Amersfoort
Nu voldoende nieuwe huursteps beschikbaar

Steppen populairder als duursport.

Steppen wordt met de maand populairder als duursport. Dat is natuurlijk geweldig, want het is een hele fijne sport en een uitstekend en blessurevrij alternatief voor hardlopen. Toch heeft die toenemende belangstelling een keerzijde: peperdure occasions. Je hoeft maar op Marktplaats te kijken en je constateert al snel dat de prijzen de pan uit rijzen.

Stepclubs

Alhoewel je links en rechts steeds meer stepclubs ziet verschijnen (onlangs weer één in Barneveld en één in Ermelo) en het steppen het skaten inhaalt qua populariteit, zie je ze niet elke dag. Dat maakt het lastiger om te ontdekken of het echt de duursport voor jou is. Niet iedereen schaft meteen een step aan, want wellicht valt het tegen. Dus, wat doe je? De meesten proberen een tweedehands exemplaar te bemachtigen, want dat is goedkoper, toch?

fo nwe 300x202 1
De nieuwe huursteps

2ehands = duur

Het gevolg? De prijzen voor tweedehands steps rijzen de pan uit. Op Marktplaats hebben we al Kickbikes voorbij zien komen met een vraagprijs hoger dan de toenmalige nieuwprijs (?????). Hoezo wordt steppen populairder? Vandaar dat we alle nieuwkomers een uitstekend alternatief bieden: huren! Hoe werkt het? Simpel. Je huurt bij ons een Kickbike Sport G4 of een Footfighter Tornado voor een hele maand voor maar € 60,-. Tijd genoeg om te ontdekken of het écht iets voor jou is. Koop je vervolgens een step in onze stepwinkel (nog steeds de enige 100% stepwinkel in Nederland en België), dan ontvang je de helft van het huurbedrag retour.

Nu voldoende huursteps beschikbaar

Helaas moesten we tot voor kort nog wel een “nee” verkopen, vanwege de enorme belangstelling. Nu hebben we maar liefst 15 nieuwe steps aangekocht om aan de vraag te kunnen voldoen. Dus. Wil jij snel en laagdrempelig kennis maken met deze nieuwe duursport? Een telefoontje is voldoende: bel ons op 033 4759594 of mail naar [email protected] en we zetten er één voor je klaar! En, koop je een step, dan krijg van ons de helft van de huur weer terug! Kijk ook even hier, de pagina over gezond afvallen op de step voor volwassenen.