LEUKSTE BEDRIJFSUITJE GAAT VAN START!

dwarsdoor2 150x150 1

Leukste bedrijfsuitje

Ruim 80 man personeel van de voormalige VAM beten de spits af. Zij hadden de primeur van “Dwars door Amersfoort”.  “Aan het roer”, “Citytuk” en “Step Events” slaagden erin om hen samen een onvergetelijke dag te bezorgen.

dwarsdoor5 300x218 1

Volgens de deelnemers sloeg de formule supergoed aan: Amersfoort vanuit 3 verschillende gezichtspunten bewonderen: een actieve (steppen), een ludieke (Tukkken) en een luxueuze (Aan het roer). Dit alles binnen een volstrekt nieuw arrangement, bestaande uit Steppen op een sportstep, een toertocht in een origineel Italiaanse TukTuk en een vaartocht in een luxe sloep,  inclusief een gezellige ontvangst op een zonnige plek aan het water van de Eemhaven. Én inclusief een spannende puzzeltocht.

dwarsdoor3 150x150 1

“Het meest originele bedrijfsuitje wat ik ooit heb meegemaakt” was één van de commentaren. “Dat zo’n hele dag, met een eerlijke lunch erbij ook nog betaalbaar is, is helemaal top.” aldus een ander die duidelijk over de financiën ging. Bekijk de foto’s en oordeel zelf: is er een mooier en leuk bedrijfsuitje denkbaar?