Het leukste uitje in Amersfoort! Uniek nr 1. event.

IMG 5481 300x285 1
Rijden in de Tuktuk, een unieke ervaring.

Het meest unieke uitje in Amersfoort. Combineer nu de 3 leukste events in Nederland op één middag! Allereerst: ontvangst met koffie en gebak bij restaurant de Vlasakkers (volop Parkeergelegenheid). Je gaat een uur steppen in één van de mooiste binnensteden van Nederland, dan stap je over in een originele Italiaanse Tuktuk voor een unieke rit door het onverwacht prachtige  Amersfoort. En uiteraard kan het varen door de pittoreske grachten niet uitblijven in je eigen (privé!) boot niet ontbreken.

20140622 160225 300x225 1
Ervaar de grachtengordel van oud Amersfoort

Parel van midden Nederland.

Bepaal zelf welk deel van jouw gezelschap het eerst stept of wie het eerst tukt of vaart. Uiteraard genieten jullie met z’n allen van de parel van midden Nederland en nadien kan je lekker genieten op één van de gezellige pleinen die Amersfoort rijk is. Totaal: bijna 5 uur. Je bent dus de hele middag lekker actief bezig. Boek tijdig, want de ruimte is beperkt!

Voor de Tuktuk krijg je de beschikking over je eigen chauffeur (!), tevens reisleider met boeiende verhalen over de rijke geschiedenis van de omgeving. Ook op de boot een ervaren gids. Een compleet, gevarieerd dagdeel (en meest ludieke uitje in Amersfoort) voor maar € 49,- !!!! pp.

Hét uitje in Amersfoort: met BBQ!

Maak je dag helemaal compleet met een geheel verzorgde BBQ (voor een meerprijs van € 15,95 geniet je ook de hele avond!) op het gezellige terras van “De Vlasakkers”, vlakbij Dierenpark Amersfoort, dit is ook het start- en eindpunt. Voor reserveringen, klik hier.

Bij het normale BBQ pakket krijgt je het volgende:

Hamburgers, worstjes, kippenvleugels, kipsaté en spare ribs. Daarnaast serveren wij friet, aardappelsalade, groene salade, stokbrood en kruidenboter. Dit pakket is natuurlijk inclusief diverse sausjes zoals mayonaise, satésaus, cocktailsaus en knoflooksaus. Ook een drankpakket van € 13,95 voor 2 uur onbeperkt drinken behoort tot de mogelijkheden, zodat je de hele dag én avond gezellig genietend onder de pannen bent!

 

In verband met personeelstekorten in de horeca, kan dit evenement niet altijd doorgang vinden. Kijk voor de laatste ontwikkelingen op onze Facebook pagina.