Coronaproof veilig dagje uit in Amersfoort

fiets of step mee met veilig dagje uit in Amersfoort

Wat is er in deze barre coronatijden veiliger dan een leuk dagje uit?  OK, misschien als je 3 maanden in quarantaine gaat, dag en nacht een mondkapje draagt én elke dag een zelftest uitvoert. Natuurlijk alleen als je al twee keer gevaccineerd bent of hersteld bent.

Als je op onze fijne sportsteps (spiksplinternieuwe Kostka’s Tour Max) lekker door de straatjes van één van de mooiste binnensteden van Nederland gaat rijden, ben je lekker actief bezig in de buitenlucht. Daarbij komt, dat we jullie gewoon buiten ontvangen en instructie geven. Geen mondkapje of irritante QR code nodig. 

Daarom kunnen we met een gerust hart stellen dat een steptocht door één van de mooiste binnensteden van Nederland absoluut 100% veilig is. 

kannetje kok

Steppen en dineren

Helaas zijn veel evenementen in de horeca, zoals “steppen en dineren” nu even niet gemakkelijk in te plannen. Jammer, want Bistro ’t Kannetje heeft een uitstekende Bourgondische keuken. Waarvan de menukaart elke drie maanden wordt vernieuwd. Voor het “steppen en dineren” arrangement worden verfijnde dagmenu’s en specialiteiten aangeboden in de bovenzaal (indien beschikbaar). 

Deze is uitstekend geschikt voor partijen en buffetten. Step eerst door één van de mooiste historische binnensteden in Nederland en geniet daarna van de kookkunsten van de koks van ’t Kannetje. Steppen tijdens een veilig dagje uit, inclusief keuzemenu 1 kost € 42,95 pp. Dit inclusief een heerlijk glas wijn bij ontvangst naast de open haard. of op het gezellige terras.   Kom naar Amersfoort en geniet van een veilig dagje uit!