Echtpaar doet rondje Amersfoort op de step.

vansoest 150x150 1
Dit is iets verder van Amersfoort!

Stepvakantie rondom IJsselmeer

Step Events monteerde speciaal voor Gerry en Johan extra beugels en een mandje op de gehuurde step zodat ze hun bagage goed en veilig konden vervoeren.

In 5 dagen tijd reden zij begin augustus een rondje IJsselmeer. Vanaf Houten stepten zij via Kampen, Makkum, Medemblik en Amsterdam gemiddeld ruim 70 km per dag.

“We zijn beide fanatieke hardlopers, maar zonder step-ervaring hadden we de eerste dagen flinke spierpijn. Maar het was een onvergetelijke ervaring met mooi zonnig weer , en vaker wind voor dan tegen. Een aanrader voor iedereen die houdt van een leuke, sportieve uitdaging.”

Maar je kan natuurlijk ook in de prachtige omgeving van Amersfoort een rondje op de sportstep maken. De Soesterduinen lenen zich bij uitstel hiervoor: één van de mooiste natuurgebieden in heel Nederland en dat op 10 minuten stepafstand van het centrum van Amersfoort. Ook prachtig: de route lang het Valleikanaal (eerder een beek dan een kanaal!), waar je je op sommige momenten net in Frankrijk waant, zo mooi. Halverwege deze routes kan je heerlijk verpozen op een gezellig terras in het bos of aan het water!

“Kijk even rond op de site van Step Events en kies voor route 3 of route 6. Dan ontdek één van de mooiste stukjes natuur in midden Nederland. Een rondje Amersfoort op de step is echt de moeite waart!” Aldus Gerry, die het steppen als een geweldige activiteit ervaart.