De beste step kopen? Eerst testen!

Step Events sponsor 033 skate
De beste step kopen geeft veel plezier

Kickbike? Kostka? Micro? Koop de step die bij je past!

Steppen is niet alleen érg leuk, maar óók gezond! Want het is de meest veilige en onderhoudende manier om je conditie op te bouwen. Steppen is eenvoudig en je kan moeiteloos afvallen en calorieën verbranden: tegen de 800 Kcal per uur. En dat is bijna net zo veel als hardlopen! Terwijl de gewrichtsbanden gespaard blijven en de kans op blessure zeer klein is. Bovendien gebruik je veel spieren en werk je automatisch aan een goed figuur.

Wij zijn officieel dealer van KickbikeKostka, Crussis, Yedoo en Morxes en hebben soms tweedehands Dogatti steps te koop. Neem snel een kijkje in onze stepwinkel!

Wil je de beste step kopen? Uiteraard kan je jouw favoriete step in Amersfoort testen.
Je kunt kiezen uit de merken Kickbike, Kostka, Crussis, Yedoo en soms ook tweedehands Dogatti steps. Met het risico dat je meteen verslaafd raakt, dat wel.
Wil je ontdekken of een sportstep echt bevalt?  Huur dan een flitsende Kostka Tour Max voor maar € 60,- voor een hele maand! Weet je zeker dat je het leuk blijft vinden? Koop dan de Kickbike die bij je past en ontvang ook nog de helft van het huurbedrag terug!

Maar als je zeker van je zaak bent, kan je natuurlijk ook meteen je favoriete sportstep meenemen. Op de overzichtspagina over steps kopen zie je alle merken.

Kom in Amersfoort de beste step kopen.