Ga steppen op je verjaardag: een uniek feest!

Vier je verjaardag op een coole sportstep! Steppen in Amersfoort is top voor elke verjaardag. Step door het spannende singelpark met heuvels, afdalingen en scherpe bochten en speel het letterspelspel in het raadselachtige Randenbroekerbos.

verjaardagsfeest op de step
We zijn er klaar voor

Steppen langs de slingerende singels

Op de coole sportstep step je sneller dan je denkt. Rij bijvoorbeeld supersnel langs de slingerende singels, duik naar beneden en vlieg omhoog bij de bolle brug. Daarna beklim de steile helling van de Monnickendam, kijk uit over de grachten en pleinen. Doe mee aan het wereldkampioenschap snelsteppen en laat zien wat je kan op jouw verjaardagsfeest!

Wij maken het je ouders gemakkelijk. Ze hoeven alleen maar even te reserveren en je dag kan gegarandeerd niet meer stuk. De steps zijn cool, de route is veilig en na afloop wil je gewoon nog een keer. En het kost maar € 10,-!

 

P1050479 2
De jarige voorop.

Speel het spannende spel in het Randenbroekerbos

Je begint in de Oliesteeg, dan step je langs de heiligebergerbeek naar het spannende Randenbroekerbos. Hier moeten de vier teams laten zien wat ze waard zijn tijdens een inspannend rondje racen door het park! Op de step ben je voor de wet voetganger. Je mag hier dus gewoon steppen! 

Daarna speel je het leuke letterspel. Je krijgt per team 5 letters mee, die je ouders verstoppen. Zoek de verborgen letters en vindt de oplossing van het raadsel.  

En natuurlijk is er de speeltuin voor als je nog energie over hebt. Maar dat heb je wel op je verjaardag!

Steppen en pannenkoeken versieren

Vanaf nu het allerleukste verjaardagsfeest in Amersfoort: Steppen en Pannenkoeken. Eerst maak je een spannende tocht op de soepele sportsteps door het slingerende Singelplantsoen. Met een paar steile afdalingen en veel leuke bochten. Daarna kom je in het geheel vernieuwde park Randenbroek voor het te gekke letterspel en een wedstrijd. Na 2 uur ben je helemaal blij en ga je naar Queens op de Groenmarkt. Hier versier je je eigen pannenkoeken!

kinderfeestje in Amersfoort
We hebben er zin in!

Dit hoort erbij:
Een drankje naar keuze.
American Pancakes (4 kleine pannenkoeken per kind).
Schaaltjes met hagelslag, jam, poedersuiker en stroop.
Op feestelijke wijze gepresenteerd.
Gezellige servetten en leuk serviesgoed.

En dat alles voor maar € 27,- per deelnemer! Heb je er zin in? Reserveer dan hier. Bovendien, wil je op de hoogte blijven van een nieuw soort verjaardagsfeest? Ga dan naar onze Facebook pagina

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Step huren in het centrum van Amersfoort?