Ga steppen op je verjaardag: een uniek feest!

VIER JE VERJAARDAG OP DE COOLE SPORTSTEP!

Maak een feest van je verjaardag!

Steppen in Amersfoort is top voor elke verjaardag. Step door het spannende singelpark met heuvels, afdalingen en scherpe bochten en speel het letterspelspel in het raadselachtige Randenbroekerbos.

Steppen langs de slingerende singels.

Op de coole sportstep step je sneller dan je denkt. Rij bijvoorbeeld supersnel langs de slingerende singels, duik naar beneden en vlieg omhoog bij de bolle brug. Daarna beklim de steile helling van de Monnickendam, kijk uit over de grachten en pleinen. Doe mee aan het wereldkampioenschap snelsteppen en laat zien wat je kan op jouw verjaardagsfeest!

Speel het spannende spel in het Randenbroekerbos

Verjaardag? Lekker steppen in het park!

Spannend steppen in het Randenbroekerbos.

Je stept langs de heilige beek naar het spannende Randenbroekerbos. Hier moeten de vier teams laten zien wat ze waard zijn tijdens de inspannende estafettestrijd. Daarna speel je het spectaculaire letterspel. Zoek de verborgen letters en vindt de oplossing van het raadsel.  En natuurlijk is er de speeltuin voor als je nog energie over hebt. Maar dat heb je wel op je verjaardag!

Steppen en pannenkoeken versieren.

Vanaf nu het allerleukste verjaardagsfeest in Amersfoort: Steppen en Pannenkoeken. Eerst maak je een spannende tocht op de soepele sportsteps door het slingerende Singelplantsoen. Met een paar steile afdalingen en veel leuke bochten. Daarna kom je in het geheel vernieuwde park Randenbroek voor het te gekke letterspel en een wedstrijd. Na 2 uur ben je helemaal blij en ga je naar Queens op de Groenmarkt. Hier versier je je eigen pannenkoeken!

verjaardag op de step

Versier je eigen pannenkoek!

Dit hoort erbij:
Een drankje naar keuze.
American Pancakes (4 kleine pannenkoeken per kind).
Schaaltjes met hagelslag, jam, poedersuiker en stroop.
Op feestelijke wijze gepresenteerd.
Gezellige servetten en leuk serviesgoed.

En dat alles voor maar € 21,- per deelnemer! Heb je er zin in? Reserveer dan hier. Bovendien, wil je op de hoogte blijven van een nieuw soort verjaardagsfeest? Ga dan naar onze Face Book pagina!

Terug