Steppen in de natuur en pannenkoek toe.

Dagje weg in het prachtige natuurgebied Den Treek vanuit restaurant Bergzicht.

Steppen en pannenkoek eten voor natuurliefhebbers: een prachtige tocht door het natuurgebied Den Treek vanuit restaurant Bergzicht. Je dag begint op het zonnige terras met koffie of cappuccino en heerlijke gebak. Even van het zonnetje genieten. Vervolgens naar de plek waar de steps voor je klaar staan. Je krijgt een routebeschrijving en sloten mee. En, wil je langer willen verpozen, dan behoort een luxe picknickmand ook tot de mogelijkheden

steppen in de natuur

Prachtige heide

Steppen door prachtige natuur

Een keer afzetten en je rolt zo 10 meter vooruit. Het enige dat je hoort zijn de vogels en het zoeven van de banden. Ondertussen zie je links de aflopende heide en een incidentele uitkijkplek. Rechts zijn het de bossen die het beeld domineren. Ondertussen denk je alvast aan de heerlijke pannenkoek die op je wacht in Bergzicht.

De rust van het mooie boerenland

Even verderop verandert het zicht. Rechts nog bossen van Den Treek, maar links afwisselend landschap met door houtwallen omgeven weilanden. Dit is Nederland op zijn mooist tijdens dit afwisselende dagje weg. Even later kom je uit op de Griftdijk en verandert het uitzicht weer. Je rijdt een paar kilometer langs het water en dan rechtsaf voor weer een stukje boerenland.

Dagje uit in prachtige omgeving

Heerlijk zwemmen in prachtige omgeving

Heerlijk recreatiemeer

Nu wacht je een volgende verrassing: het Henschotermeer. Een heerlijk recreatiegebied met een Mediterrane uitstraling. Het meer is zo groot, dat je altijd ergens op een rustig plekje kunt uitrusten. Een duik in het koele water is een welkome afwisseling. Uiteraard is dit ook dé locatie om de picknick te verorberen. De pannenkoek moet nog even wachten!

dagje uit met pannenkoek

Genieten op terras

Pannenkoek bij Bergzicht!

Eenmaal uitgezwommen wacht je nog een korte rit naar Bergzicht. Je neemt plaats op het terras. Tijd voor een van de lekkerste pannenkoeken. Nieuwsgierig? Neem even contact met ons op! Meer info hier. Reserveren kan via de contactpagina of bij restaurant Bergzicht.

De mogelijkheden:

3-ingrediënten pannenkoek met 2 uur steppen

steppen in de natuurWanneer je het pannenkoeken arrangement “Den Treek” boekt, ontvang je een pannenkoek met 3 ingrediënten naar keuze. Na 2 uur steppen kan je dus rustig nagenieten bij Pannenkoekenhuis Bergzicht. Deze actie is niet geldig i.c.m. andere acties.

€ 19,95 p.p. inclusief de 3-ingrediënten pannenkoek en 2 uur steppen.

Picknickmand met 2 uur steppen

Gezellig picknicken op de hei! Je kunt bij ons ook een picknickmand huren met 2 frisdranken, 2 bakjes vers fruit, 2 heerlijke koeken en een picknickkleed. U kunt het kleed uitspreiden op de hei en hier genieten van het prachtige uitzicht. De mand en het kleed kunt u naderhand weer inleveren.

€ 29,95 per 2 personen inclusief de mand en 3 uur steppen.

Terug