Nieuwe startlocatie. step kopen in de stepwinkel
Meer ruimte voor verkoop

Klanten die ons in de Oliesteeg bezochten zagen het al: Step Events groeit uit zijn jasje. Naast de 30 á 40 steps die in de winkel klaar staan voor de verkoop, moesten er ook nog eens een vergelijkbaar aantal steps voor de verhuur ondergebracht worden. Ruimte tekort! Daarnaast vraagt de verkoop van nieuwe steps veel tijd en energie. Klanten willen graag goed voorgelicht worden. En de steps van hun gading zelf uitproberen. Komt er dan een groep huurder van -laten we zeggen- 40 personen, dan ontstaat er een ongemakkelijke situatie.

Nieuw startlocatie aan De Grote Haag.

Gelukkig hebben we een nieuwe plek gevonden bij FunEvent aan De Grote Haag 33 in hartje Amersfoort. En, de naam zegt het al: het is groot en ruim. Niet alleen binnen, maar ook voor het pand is voldoende ruimte voor 40 huursteps én om u veilig op pad te helpen. Verder verandert er weinig. De Grote Haag ligt op vrijwel al onze routes. Dus de vertrouwde kaarten en routebeschrijvingen voor een heerlijk dagje uit in Amersfoort blijven gewoon in gebruik.

Makkelijk parkeren

genieten in historische binnenstad Amersfoort
Het gezellige Lieve Vrouwenplein

Maar er zijn meer voordelen. De Grote Haag is erg gemakkelijk te bereiken vanaf de Stadsring, de doorlopende weg door Amersfoort. De stadsbus stopt vlakbij (halte Hendrik van Viandenstraat) en vanaf het station is het maar maximaal 15 minuten lopen. Echter, het grootste voordeel is de parkeergarage (de Koestraat) pal tegenover de nieuwe locatie. Parkeer je auto en steek de straat over. Klaar ben je.

Tenslotte, alle gezellige pleinen met hun aangename en gastvrije terrassen bevinden zich op een steenworp afstand! Het Lieve Vrouwenplein aan de voet van de Lieve Vrouwentoren is zelfs de gezelligste plek in historisch Amersfoort. En hier vind je ook de horeca waarmee we samenwerken voor diner, BBQ en nog veel meer.

Tot ziens aan de Grote Haag!