Steps huren in Utrecht

Beleef Utrecht op zijn best: op de step

Steps huren in Utrecht is fun!

Beleef Utrecht op de step.

Wil je steps huren in Utrecht? Dat Utrecht een populaire, bruisende binnenstad heeft, weet iedereen. Maar, dat je de mooie grachtengordel, de pleinen en gezellige straatjes ook per step kan ontdekken is nieuw. Want vanaf vandaag kan je Utrecht ontdekken op de soepel lopende steps van Step Events.

Steps huren in Utrecht: leuk, ludiek en low budget.

Wat zijn de voordelen? Nummer 1: op de step ben je voetganger. Immers, in een groot deel van de binnenstad mag je niet fietsen. Maar wel steppen! Dat maakt het ontdekken van Utrecht extra aantrekkelijk.

Nummer 2: de step is ludiek. Op de step gaat iedereen weer even terug naar zijn jeugd. Alleen nu gaat het veel sneller en comfortabeler. Bovendien is het een aangenaam sociaal gebeuren. Nummer 3: Je ziet meer in kortere tijd. Lopen is traag en tijdrovend. Als je gaat steppen in Utrecht, zoef je langs alle aantrekkelijke hotspots. En tenslotte: het is lekker low budget. Zoek je een betaalbaar uitje? Boek het hier.

Waar kom je langs?

Steps huren in Utrecht wordt populair!

Steppen in Utrecht is FUN

De eerste route is klaar en meer zijn in ontwikkeling. De start is op de hoek van de Nieuwe Gracht en de Maliesingel.

Daar staat onze Step Events bus op je te wachten met maximaal 25 steps. Bovendien, je krijgt een kaart en een routebeschrijving mee die je langs de grachtengordel, de Dom en andere mooie plekjes voert.

Stedentrip Utrecht met terrasjes

Natuurlijk heb je genoeg tijd om onderweg even lekker op een terrasje te gaan zitten, als jullie steps huren in Utrecht. Bovendien zijn er meer routes in de maak, evenals leuke arrangementen. Wanneer je kiest voor de ruim gevulde picknickmanden van de topkoks van Queens, laat het even weten.

Wij nemen alles voor je mee en zetten het voor je klaar in het Tivolipark. De prijs pp is slechts € 10,- met € 50,- voor het vervoer van de steps. Echter, er geldt een minimum van 10 personen. Bel of mail ons gerust voor alle mogelijkheden of kijk onder prijzen. En, hou onze Facebook pagina in de gaten voor speciale aanbiedingen!

Terug