Vier je bedrijfsuitje in Amersfoort, leuk ludiek en lichtvoetig!

Bedrijfsuitje in Amersfoort?

Vier je bedrijfsuitje in Amersfoort.

De prachtige grachten

Is het aan jou de taak om dit jaar het bedrijfsuitje te organiseren? Geen idee wat? Geen idee waarheen? Dan hebben wij een superleuke, ludieke én betaalbare oplossingen voor je: vier dit jaar je bedrijfsuitje in Amersfoort!

Een ontdekking: dit jaar in de sfeervolle binnenstad.

Amersfoort heeft véél meer te bieden dan menigeen denkt: één van de best bewaard gebleven historische binnensteden in Nederland om te beginnen. Tijdens je bedrijfsuitje in Amersfoort geniet je van een prachtig, authentiek grachtenstelsel dat je meevoert naar de Middeleeuwen.

personeelsfeest

stevig puzzelen onderweg.

En een netwerk van prachtige straatjes en steegjes met liefdevol gerestaureerde panden. Een vijftal sfeervolle pleinen met honderden gezellige terrasjes. Zin om lekker te eten? Tijdens een bedrijfsuitje in Amersfoort ontdek je vele culinaire hoogtepunten en alle wereldkeukens zijn hier ruim vertegenwoordigd.

Ludiek vervoersmiddel

Amersfoort voor elke familiereunie

Prachtig Amersfoort: het decor!

Step Events voegt daar nog iets essentieels aan toe: een ludiek vervoersmiddel waar iedereen graag opstapt: de soepellopende sportstep. Niet alleen grappig om te doen, maar ook handig. Want voor de wet ben je voetganger.

En zo kom je overal: het hele voetgangersgebied is voor jullie toegankelijk. Ook de sfeervolle pleinen met al die oergezellige terrasjes. Voor je bedrijfsuitje in Amersfoort hoef je bovendien niet eens diep in de portemonnee te tasten. Al onze arrangementen zijn prettig geprijsd en in elke prijsklasse is er wel een populaire oplossing.

Voor elk wat wils tijdens je bedrijfsuitje in Amersfoort!

Bij Step Events kan je al voor een tientje per persoon de sfeer van de historische binnenstadopsnuiven. Voldoende tijd voor een drankje onderweg. Wil je meer tijdens je

personeelsfeest

Het barst er van de gezellige terrasjes.

bedrijfsuitje in Amersfoort? Kijk dan eens naar alle grappige combi’s onder het motto “Steppen en genieten” .

Of toch liever een hele dag onder de pannen? Kijk dan onder dagje-uit. Bel of mail ons voor meer informatie of om direct te boeken! Welkom in Amersfoort! Wil je geïnformeerd worden over de nieuwste ontwikkelingen? Kijk dan ook even op onze Facebookpagina!

Terug