Step huren in Amersfoort: leuk, ludiek en low budget.

Step huren in Amersfoort
De step is de beste garantie voor een heerlijke dagje uit. Amersfoort is de ideale stad om op de step te ontdekken. Want centraal gelegen, niet té toeristisch, maar wel érg gezellig en een historisch juweeltje. De step is hét ideale verbindingsmiddel tussen theaters, restaurants, café‘s en parken.

step huren in Amersfoort

ontdek de mooie monumenten.

Fietsen verboden, steppen niet

Nu is fietsen veelal verboden, parkeren duur, maar een step huren in Amersfoort is de leukste manier om de stad te ontdekken en je komt overal. Zelfs op de mooiste plekjes en de gezelligste terrasjes. Want, voor de wet ben je voetganger en door het lagere tempo geniet je meer van de grachten, pleinen (terrasjes!) en de geschiedenis.

6 prachtige routes

Als je een step gaat huren in Amersfoort, zijn er 6 routes om uit te kiezen: de binnenstad zelf, één door het aantrekkelijke singelpark, de nieuwe puzzelroute (TIP!), de brouwerijenroute én 2 sportieve routes naar de Soesterduinen. Tenslotte is er een prachtige groene route langs de Valleibeken. Kijk hier voor de routes. Let op: route 2 is dé coole route voor een spannend verjaardagsfeest!

Step huren in Amersfoort? Aanbevolen door de VVV!

De prijs voor stepverhuur is € 10,- pp inclusief sloten, kaarthouders en routebeschrijving. Kijk hier voor alle prijzen. Ook de VVV Amersfoort beveelt het step huren aan!

familiefeest in Amersfoort

Leef je uit op de sportstep!

Bovendien is het huren van steps uitstekend te combineren met varen in een luxe sloep op de Eem, chillen in een cool café, een barbecue aan het water of een high tea in de buitenlucht. Tips nodig? Bel ons gerust. Ook voor evenementen en aanvullende mogelijkheden.

Om te reserveren mail of bel 033-4759594 of 06-11516840.

 

Terug