Steps huren in Amersfoort: ludiek en low budget!

Op de steps de mooiste stad ontdekken.

Wil je steps huren in Amersfoort? Amersfoort is niet te toeristisch, maar wel érg gezellig en een historisch juweeltje. Daarnaast is de step is hét ideale verbindingsmiddel tussen theaters,

steps huren

Mooi weer om steps te huren!

restaurants, café‘s en parken. Nu is fietsen veelal verboden, parkeren duur, maar als je een step huurt kom je overal. Voor de wet ben je voetganger en door het lagere tempo geniet je meer van de grachten, pleinen (terrasjes!) en de geschiedenis.

Zes prachtige routes.

Er zijn 6 routes als je steps wilt huren: waaronder de binnenstad zelf, één door het aantrekkelijke singelpark, de puzzelroute (TIP!) de brouwerijenroute én 2 sportieve routes naar de Soesterduinen en langs de Valleibeken. Voor de routes kijk hier. Let op: route 2 is dé coole route voor een spannend verjaardagsfeest! Populair is de spannende puzzelroute, waarbij je onderweg tegen elkaar strijd om de hoofdprijs.

Populair: de spannende puzzelroute.

step huren in Amersfoort

ontdek de mooie monumenten.

Dit jaar kan je genieten van een spannende route: de puzzelroute. Je verdeelt je deelnemers in meerdere groepen. Elke groep vertrekt 5 minuten na de andere en krijgt een vragenlijst mee. Aan de hand van bezienswaardigheden onderweg beantwoorden jullie alle vragen. Als je steps gaat huren met meer dan 10 deelnemers krijg een fraaie eerste prijs gratis.

Nieuw: de terrassenroute.

steppen langs terrassen

De gezelligste plekjes

Amersfoort kent vele tientallen extreem gezellige terrasjes waar je langs komt als je steps gaat huren. Bovendien, alléén op de step mag je door het voetgangersgebied en kom je wel 50 plekken tegen waar het goed toeven is. Ontdek de prachtige nostalgische binnenstad op de soepele sportsteps en geniet van een heerlijk drankje op het terras van je keuze. De terrassenroute is wat korter dan de andere routes en geeft je voldoende tijd om lekker te ontspannen als je steps gaat huren.

De prijs voor steps huren is € 10,- pp inclusief sloten, kaarthouders, routebeschrijving en consumptie vooraf. Voor alle prijzen kijk hier.

Welke steps kan je huren?

Wilt u ontdekken welke snelle en soepellopende steps wij verhuren voor het dagje uit? Kijk dan even hier!

Terug