Familiereünie in Amersfoort, gezelligheid troef.

Familiereünie in Amersfoort: origineel en veelzijdig!

familiefeeste ten top

Steps, vierfietsen en elektrische steps

Valt jou dit jaar de beurt om de jaarlijkse familiereünie te organiseren? Maar geen idee hoe je het iedereen naar de zin gaat maken? Step Events heeft voor iedere leeftijdsgroep en smaak een passende en vermakelijke oplossing. Zo kunnen baby’s en peuters achter op de Vierfiets. En kids van 5-7 krijgen de coole kidsteps. Tenslotte, voor iedereen van 10 tot 60 jaar zijn er de soepellopende sportsteps.

Nu is steppen door de verrassende binnenstad een belevenis op zich. Maar het is ook prima te combineren met tal van andere activiteiten: varen door de grachten, bier proeven in een ambachtelijke brouwerij, een High Tea bij Queen of een barbecue. Het kan allemaal.

Wil je meer alternatieven? Kijk dan even onder “Steppen en”. Suggesties nodig? Mail of bel 033-4759594 voor meer originele ideeën! Of kies uit één van de onderstaande speciale arrangementen.

1. Samen spannend speuren en ontdekken.

Familiereünie in Amersfoort

Het leukste uitje in Amersfoort.

We starten deze familiereünie met koffie/thee met Hollands of oriëntaals gebak. De spoellopende steps staan dan al klaar, eventueel ook 1 of meerdere Vierfietsen en 2 elektrische steps (alle 3 bijzondere en verrassende vormen van funtransport!). Vervolgens maken we meerdere teams van 10 personen die de strijd zullen aangaan tijdens een spannende puzzeltocht.

Onderweg wacht jullie nog een aangename verrassing. Want op het Lieve Vrouwenplein staat een luxe lunch klaar. Óf buiten op het terras, óf op de binnenplaats die speciaal gereserveerd is. Na afloop worden de antwoorden beoordeeld en de winnaar krijgt een mooie prijs! Nu is het tijd voor een korte pauze op een terrasje om vervolgens aan boord te gaan van de rondvaartboot. Zo zie je de middeleeuwse stad op geheel andere wijze.

Familiefeest voor iedereen.

Fun voor alle leeftijden

Tenslotte gaan we naar “De Vier Broers” voor een uitstekend verzorgde “American Barbecue”. Onze gastheer grilt alles voor ons, de drankjes worden geserveerd en we hoeven alleen maar te genieten. Leuk voor iedereen, geschikt voor alle leeftijden en altijd voor herhaling vatbaar!

Tijdschema(voorbeeld):
11:00 uur: Ontvangst met Koffie/thee en gebak.
11:30 uur: Start spannende puzzeltocht op de step
12:30 uur: Luxe lunch op terras of binnenplaats van bistro ’t Kannetje
13:30 uur: Hervatten puzzelroute
14:30 uur: Einde puzzeltocht en prijsuitreiking
15:00 uur: Rondvaart door de grachten
16:00 uur: uitpuffen op een terrasje
17:00 uur; start BBQ, met drankje vooraf

Richtprijs: € 67,- p.p. Je kan hier reserveren!

2. De Reünie: een bijzonder familiefeest.

Voor een familiereünie of -feest wil je zeker zijn van een doorslaand succes. Want, je ziet elkaar immers maar één keer jaar! Daarom hebben we een vrolijk en afwisselend arrangement voor je samengesteld.

Het feest begint al om 11:00 uur met een verrassende brunch, heerlijk relaxen en genieten van een keur aan vers gebakken broodjes, sapjes, voor iedere smaak heerlijk beleg. En natuurlijk de beste koffie waar Queens om bekend staat. Uiteraard zijn er ook vele soorten thee.

leukste familiereünie

Prachtig decor

Na een korte verfrissende wandeling staan de luxe sportsteps je klaar voor een tocht door de onontdekte parel van Midden-Nederland. De mooie doorkijkjes, de grachten en de gezellige pleinen zullen je verrassen. Net als alle historische plekken die onvermoede verhalen prijsgeven.

Na twee uur steppen ga je weer terug naar Queens voor een zinnestrelende ervaring. Ben je een wijnliefhebber? Kies dan voor de “High Wine”. Liever ambachtelijk en regionaal gebrouwen bieren? Kies dan voor de bijzondere bierproeverij.

Tijdschema (voorbeeld):
11.00 uur. Brunch bij Queens met (met broodjes, verse fruitshake, lekker beleg, gekookte eitjes en koffie of thee)

bierroute met proeverij tijdens familiereünie

De prachtige ketels

12.30 uur. Steps ophalen in de Oliesteeg voor een ludieke en gezellige steptocht langs de grachten en de pleinen van de historische binnenstad. Naar wens onder begeleiding van een gids die alle bezienswaardigheden van tekst en uitleg voorziet (meerprijs: € 90,-).
15.00 uur. Aankomst bij brouwerij de 3 ringen voor een exclusieve bierproeverij.
17:00 uur. Einde arrangement. Maar mét de mogelijkheid om op één van de aangrenzende pleinen te genieten van muziek, hapjes en een eventueel diner.

Richtprijs: € 59,00 p.p., minimaal 8 personen. Interesse?

3. Step en verwenarrangement als familiereünie

Barbecue in Amersfoort

Deskundig en smaakvol bereid

Voor deze familiereünie ga je eerst lekker sportief steppen door de prachtige binnenstad. Vervolgens geniet je dan van een welverdiende kop koffie met lekkers op het terras van bistro ’t Kannetje. Na de koffiepauze ga je weer onderweg. In een relaxed tempo laat je de pleinen en de grachten aan je voorbij gaan. Om na het steppen terug in één van de twee gezelligste restaurants uit te rusten met een borrel en aansluitend een drie gangen diner.

Voorbeeld programma

  • 14.00 uur – Ontvangst en start steppen
  • 15.00 uur – Koffie met lekkers
  • 15.30 uur – Vervolg route
  • 16.30 uur – Inleveren steps
  • 17.00 uur – Borrel (eigen rekening)
  • 17.30 uur – Drie gangen keuze diner

De tijden zijn indicatief en aan te passen aan uw wensen.

Het Step- en verwenarrangement kost slechts € 42,50 per persoon en is vanaf 10 personen te boeken. De duur van het programma is ongeveer drie uur, exclusief dinertijd. Aangezien we voor onze uitjes o.a. de fijne sportsteps van Kostka gebruiken, is het voor iedereen verrassend leuk. In onze webshop vind je er meer informatie over. Voor de Vierfietsen en de elektrische steps geldt een meerprijs.

Terug